Libnet.ro
UNICEF

00:07

Politia turca arunca cu grenade lacrimogene la Istanbul si Ankara in a cincea zi de protest

Adevărul Adevărul,
Politia turca arunca cu grenade lacrimogene la Istanbul si Ankara in a cincea zi de protest

Politia turca a folosit in noaptea de luni spre marti, la Ankara si Istanbul, gaze lacrimogene pentru a imprastia mai multe sute de manifestanti care aruncau cu pietre, in cea de-a cincea zi de proteste asupra guvernului turc. continuă pe Adevărul

Politia turca arunca cu grenade lacrimogene la Istanbul si Ankara

Politia turca a folosit in noaptea de luni spre marti, la Ankara si Istanbul, gaze lacrimogene pentru a imprastia mai multe sute de manifestanti care aruncau cu pietre, in cea de-a cincea zi de proteste impotriva guvernului turc.

Politia turca foloseste gaze lacrimogene impotriva manifestantilor la Ankara.

Politia a folosit, luni dupa-amiaza, gaze lacrimogene pentru a dispersa aproximativ 1. 000 de manifestanti reuniti la Ankara, in cea de-a patra zi a unei miscari de contestare a Guvernului turc, a constatat un fotoreporter al AFP, potrivit Mediafax. Fortele de ordine au intervenit in timp ce protestatarii, majoritatea tineri si studenti, s-au reunit in piata centrala Kizilay, unde au avut loc confruntari violente duminica, soldate cu numerosi raniti. Manifestantii au ripostat aruncand cu .

Politia turca a arestat aproape 1.000 de persoane in timpul protestelor de vineri si sambata

Politia turca a arestat 939 de persoane in timpul celor 90 de manifestatii care au avut loc vineri si sambata in mai multe orase ale tarii, a anuntat ministrul turc de interne, Muammer Guler, citat de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )