Libnet.ro
UNICEF

18:30

Politia turca foloseste gaze lacrimogene impotriva manifestantilor la Ankara.

România Liberă România Liberă,
Politia turca foloseste gaze lacrimogene impotriva manifestantilor la Ankara.

Politia a folosit, luni dupa-amiaza, gaze lacrimogene pentru a dispersa aproximativ 1. 000 de manifestanti reuniti la Ankara, in cea de-a patra zi a unei miscari de contestare a Guvernului turc, a constatat un fotoreporter al AFP, potrivit Mediafax. Fortele de ordine au intervenit in timp ce protestatarii, majoritatea tineri si studenti, s-au reunit in piata centrala Kizilay, unde au avut loc confruntari violente duminica, soldate cu numerosi raniti. Manifestantii au ripostat aruncand cu . continuă pe România Liberă

VIDEO Turcia: Zeci de raniti, in a doua zi de proteste; politia a folosit din nou gaze lacrimogene/ Politia s-a retras din Piata Taksim, centrul manifestatiilor

Politia turca a folosit gaze lacrimogene in piata Taksim, in centrul orasului Istanbul, pentru a dispersa cei cateva sute de manifestanti care protesteaza pentru a doua zi impotriva guvernului turc. Manifestatiile au inceput de fapt luni seara, cand oamenii s-au strans in parcul Gezi din piata Taksim pentru a protesta dupa ce guvernul a smuls copaci din parc - intr-o miscare numita Occupy Gezi, insa pana vineri protestele s-au dezvoltat intr-o demonstratie impotriva premierului Tayyip Erdogan. 20 Politia s-a retras sambata dupa-amiaza din Piata Taksim, unde au ajuns imediat mii de persoane, relateaza jurnalistii AFP aflati la fata locului. 35 Erdogan: Poltia a actionat intr-o maniera extrema impotriva manifestantilor. Presedintele Turciei, Abdullah Gul: Protestele au atins un nivel ingrijorator. 15 Premierul a facut apel la protestatari sa inceteze imediat manifestatiile si a dat asigurari ca politia va ramane pe pozitii pentru a mentine ordinea. El a mai declarat ca nu va ceda in privinta proiectului urbanistic aflat la originea manifestatiilor. Vom reconstrui cazarma militara prevazuta in proiect, a spus Erdogan in timpul unui discurs.

VIDEO Turcia: A doua zi de proteste la Istanbul; politia a folosit din nou gaze lacrimogene

Politia turca a folosit gaze lacrimogene in piata Taksim, in centrul orasului Istanbul, pentru a dispera cei cateva sute de manifestanti care protesteaza pentru a doua zi impotriva guvernului turc, relateaza AFP. Manifestatiile au inceput de fapt luni seara, cand oamenii s-au strans in parcul Gezi din piata Taksim pentru a protesta dupa ce guvernul a smuls copaci din parc - intr-o miscare numita Occupy Gezi, insa pana vineri protestele s-au dezvoltat intr-o demonstratie impotriva premierului Tayyip Erdogan.

VIDEO Turcia: Zeci de raniti, in a doua zi de proteste; politia a folosit din nou gaze lacrimogene/ Premierul Erdogan le-a cerut protestatarilor sa plece imediat

Politia turca a folosit gaze lacrimogene in piata Taksim, in centrul orasului Istanbul, pentru a dispera cei cateva sute de manifestanti care protesteaza pentru a doua zi impotriva guvernului turc. Manifestatiile au inceput de fapt luni seara, cand oamenii s-au strans in parcul Gezi din piata Taksim pentru a protesta dupa ce guvernul a smuls copaci din parc - intr-o miscare numita Occupy Gezi, insa pana vineri protestele s-au dezvoltat intr-o demonstratie impotriva premierului Tayyip Erdogan. 15 Erdogan a facut apel la protestatari sa inceteze imediat manifestatiile si a dat asigurari ca politia va ramane pe pozitii pentru a mentine ordinea. 20: Erdogan a declarat ca nu va ceda in privinta proiectului urbanistic aflat la originea manifestatiilor. Vom reconstrui cazarma militara prevazuta in proiect, a spus Erdogan in timpul unui discurs.

VIDEO Turcia: A doua zi de proteste, politia a folosit din nou gaze lacrimogene si tunuri cu apa/ Protestatarii din Istanbul inregistreaza o victorie, premierul ordona retragerea politiei din Piata Taksim

Politia turca a folosit gaze lacrimogene in piata Taksim, in centrul orasului Istanbul, pentru a dispersa cei cateva sute de manifestanti care protestau pentru a doua zi impotriva guvernului turc. Manifestatiile au inceput de fapt luni seara, cand oamenii s-au strans in parcul Gezi din piata Taksim pentru a protesta dupa ce guvernul a smuls copaci din parc - intr-o miscare numita Occupy Gezi, insa pana vineri protestele s-au dezvoltat intr-o demonstratie impotriva premierului Tayyip Erdogan. Desi in cursul zilei a amenintat ca politia va ramane pe pozitii si va asigura securitatea in oras, dand asigurari ca planul urbanistic aflat la originea protestelor va merge inainte, Erdogan a ordonat dupa-amiaza retragerea politiei dn Piata Taksim. Imediat, acolo au ajuns mii de persoane care au sarbatorit cu steaguri si artificii.

Politia turca a intervenit in forta impotriva ecologistilor din Istanbul

Fortele de ordine din Istanbul au folosit gaze lacrimogene si tunuri cu apa pentru a dispersa multimea adunata la o manifestare pasnica, in parcul Taksim Gezi, din centrul orasului. Protestatarii isi.

Protestele din Turcia. Fortele de ordine i-au dispersat pe protestatari cu gaze lacrimogene

Fortele de ordine din Turcia au utilizat, luni dupa-amiaza, gaze lacrimogene pentru a dispersa aproximativ 1. 000 de manifestanti reuniti la Ankara, informeaza AFP. Aceasta este cea de-a patra zi a miscarii de.

Politia turca a arestat aproape 1.000 de persoane in timpul protestelor de vineri si sambata

Politia turca a arestat 939 de persoane in timpul celor 90 de manifestatii care au avut loc vineri si sambata in mai multe orase ale tarii, a anuntat ministrul turc de interne, Muammer Guler, citat de.

Fortele de ordine de la Ankara au intervenit pentru dispersarea a circa 1.000 de protestatari.

Politia turca a folosit gaze lacrimogene, duminica dupa-amiaza, pentru a dispersa aproximativ 1. 000 de manifestanti adunati la Ankara, relateaza postul de televiziune NTV, citat de AFP, conform Mediafax. Fortele de ordine au intervenit in timp ce protestatarii se indreptau spre biroul premierului Recep Tayyip Erdogan. Bilantul violentelor din ultimele zile este de 79 de raniti si aproximativ 1. 000 de persoane retinute. Sute de protestatari raman in Piata Taksim din Istanbul, unde vineri si .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )