Libnet.ro
UNICEF

17:30

Politist din Neamt, retinut pentru luare de mita, trafic de influenta si abuz in serviciu

România Liberă România Liberă,
Politist din Neamt, retinut pentru luare de mita, trafic de influenta si abuz in serviciu

Un politist din judetul Neamt a fost retinut pentru mai multe fapte de luare de mita, trafic de infl. continuă pe România Liberă

Politist din Bucuresti, retinut pentru agresiune sexuala. Barbatul are doar 28 de ani

Un agent de politie in varsta de 28 de ani a fost retinut pentru agresiune sexuala, informeaza DGPMB. Potrivit Politiei Capitalei, o tanara a reclamat pe 6 septembrie ca a fost victima unei agresiuni.

Sibiu: Barbat din Medias, retinut pentru ca a determinat o minora sa se prostitueze

Un barbat din Medias a fost retinut pentru 24 de ore fiind acuzat de proxenetism, dupa ce ar fi obli.

Subofiter de la ISU Dambovita, retinut pentru luare de mita dupa ce a fost prins in flagrant

Procurorii Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti au dispus masura retinerii pentru 24 de ore a unui suspect, subofiter din cadrul I. Dambovita, pentru cercetari privind savarsirea infractiunii de luare de mita.

Subofiter de la ISU Dambovita, retinut pentru luare de mita. Pentru ce a cerut 5.000 de lei

Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie Serviciul Judetean Anticoruptie Dambovita, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti, au prins in flagrant, , joi, 26 septembrie, un subofiter luand mita.

Medic din Neamt, prins in flagrant cand lua mita pentru o operatie, in urma unei sesizari la call-center-ul anticoruptie

Un medic din Neamt a fost prins in flagrant de ofiterii Directiei Generale Anticoruptie in timp ce primea mita de la apartinatorul unui pacient, in urma unei interventii chirurgicale, anunta Directia Generala Anticoruptie. Medicul a fost prins in flagrant in urma unei sesizari la call-center-ul anticoruptie 0800.

Un politist din Capitala a fost retinut pentru agresiune sexuala

Un politist in varsta de 28 de ani, din Bucuresti, a fost retinut pentru ca ar fi agresat sexual o tanara, la inceputul lunii septembrie, informeaza Politia Capitalei. Politistul era agent de siguranta publica, relateaza Mediafax.

Caz SOCANT: Un politist din Bucuresti, retinut pentru ca si-ar fi agresat sexual o colega, chiar in masina politiei. Acesta ar fi fost acoperit de un alt agent

Caz socant in Politia Romana, in plin scandal legat de modul strigator la cer in care oamenii legii au actionat in cazul de la Caracal si cel de la Gura Sutii.

Un agent de politie, retinut pentru agresiune sexuala

Un agent de politie in varsta de 28 de ani a fost retinut pentru agresiune sexuala, informeaza DGPMB.

STUDIU FLIXBUS: Pasagerii romani nu isi cumpara din timp biletul pentru calatoriile cu autocarul

Mai mult de jumatate dintre pasagerii romani nu isi cumpara din timp biletul pentru calatoriile cu autocarul pe distante lungi, potrivit celui mai recent studiu realizat de FlixBus pe piata din Romania.

Medic din Neamt, prins in flagrant cand lua mita. Denuntatorul a sunat la un call-center anticoruptie

Un medic din judetul Neamt a fost prins in flagrant luand mita, dupa ce denuntatorul a sunat la o linie telefonica de tip call-center anticoruptie, se arata intr-un comunicat de presa transmis, miercuri, de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2057 seconds )