Libnet.ro
UNICEF

09:30

Politist din Sibiu, arestat la domiciliu pentru infractiuni privind viata sexuala a doua minore

Antena3 Antena3,
Politist din Sibiu, arestat la domiciliu pentru infractiuni privind viata sexuala a doua minore

Tribunalul Sibiu a dispus joi masura arestului la domiciliu impotriva unui agent de politie care in luna iulie ar fi savarsit infractiuni cu privire la viata sexuala asupra a doua minore, informeaza IPJ. continuă pe Antena3

Sibiu: Politist arestat la domiciliu, pentru infractiuni cu privire la viata sexuala asupra a doua minore

Tribunalul Sibiu a dispus joi masura arestului la domiciliu impotriva unui agent de politie care in luna iulie ar fi savarsit infractiuni cu privire la viata sexuala asupra a doua minore, informeaza IPJ Sibiu, relateaza Agerpres.

Un barbat din Braila arestat pentru agresiune sexuala asupra unui minor, eliberat de tribunal pentru ca a avut o conduita sincera si nu are antecedente

Un barbat din judetul Braila, care era arestat preventiv pentru agresiune sexuala asupra unui minor, a fost pus in libertate deoarece judecatorul a considerat ca a avut o coduita sincera in timpul anchetei si nu are antecedente penale.

Locuitorii unui cartier din Sibiu au crezut ca au gresit adresa, cand au vazut ce se afla chiar in fata ochilor lor. La asta chiar nu te astepti la primele ore ale diminetii! (FOTO)

Locuitorii unui cartier din Sibiu au crezut ca au gresit adresa, cand au vazut ce se afla chiar in fata ochilor lor. La primele ore ale diminetii chiar nu te astepti la asta sa gasesti printre.

Primarul din Iasi devine celebru pentru pasiunea sa pentru case. Mihai Chirica s-a mutat intr-o vila noua

Primarul din Iasi devine celebru pentru pasiunea sa pentru case. Presa locala scrie ca edilul s-a mutat cu sotia intr-o vila aflata la doar 10 metri de cea in care locuiau pana acum. Casa seamana cu cea ve.

Bogdan Draghici, presedintele Asociatiei T.A.T.A., arestat preventiv pentru 30 de zile

Un magistrat de la Judecatoria Sectorului 2 a dispus miercuri arestarea preventiva pentru 30 de zile a presedintelui Asociatiei TATA, Bogdan Draghici, retinut de procurori pentru savarsirea infractiunilor de viol si agresiune sexuala.

Zece fermieri din Maicanesti primesc subventii pentru a hrani gasca cu gatul rosu

Zece fermieri din comuna Maicanesti, care au infiintat culturi in arealul de hranire al gastei cu ga.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )