Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un politist din Tulcea a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
Un politist din Tulcea a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus

IPJ Tulcea ne informeaza ca miercuri, 6 mai, un politist din Tulcea a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. S-au luat masuri suplimentare in sediul IPJ. continuă pe Adevărul

Un angajat al Penitenciarului Codlea a fost depistat pozitiv la noul coronavirus

Un angajat al Penitenciarului Codlea a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru depistarea i.

Seful ISU din Botosani are COVID-19. Acesta a fost depistat pozitiv si internat in spital

Seful ISU Botosani a fost depistat pozitiv la coronavirus. Cristian Amarandei a fost deja spitalizat. La pompierii botosaneni au mai fost raportate si confirmate inca sapte cazuri de imbolnavire cu COVID-19.

Tara in care o capra si un fruct au fost testate pozitiv cu noul coronavirus. Ce s-a intamplat

Kiturile de teste pentru coronavirus folosite in Tanzania dau rezultate eronate, a afirmat duminica presedintele John Magufuli, el precizand ca au avut rezultat pozitiv esantioane de la o capra si de la un fruct pawpaw, noteaza Reuters.

Un pompier din Urziceni a trimis in izolare 30 de colegi. Cum s-a imbolnavit militarul cu noul coronavirus

Un pompier din cadrul Detasamentului din Urziceni a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Militarul a fost infectat de sotia sa, asistenta medicala la spitalul din localitate. in prezent, 30 de colegi ai barbatului se afla acasa in zolare.

Bilantul Covid-19 in inchisori - 17 angajati ANP depistati pozitiv, niciun detinut infectat cu noul coronavirus. Ministerul Justitiei: O performanta notabila

Faptul ca niciun detinut din sistemul penitenciar din Romania nu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, in timp ce un numar foarte mic de angajati ai ANP au fost infectati, raportat la numarul total de politisti de penitenciare, reprezinta o performanta notabila, arata Ministrul Justitiei intr-un comunicat.

O infirmiera aCentrului de Dializa din Campulung Muscel, confirmata cu noul coronavirus. 80 de pacienti si cadre medicale asteapta rezultatele testelor

O angajata aCentrului de Dializa din Campulung Muscel a fost confirmata cu COVID-19. Zeci de pacienti si cadrele medicale asteapta rezultatele testelor pentru noul coronavirus.

Nou focar de COVID. 5 migranti din Sri Lanka au fost depistati pozitiv la o firma din Tartasesti

Autoritatile au stabilit un nou focar de coronavirus a fost depistat in comuna Tartasesti. 5 cetateni srilankezi au fost depistati pozitiv.

Spania: Peste 70% dintre persoanele testate pozitiv cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore, sunt lucratori din sistemul sanitar

Peste 70% dintre cazurile de infectare cu COVID-19 din Spania, inregistrate in ultimele 24 de ore, au fost depistate la personalul medical, a declarat, Ministerul Sanatatii spaniol, citeaza.

28 de muncitori romani din Olanda, infectati cu noul coronavirus

Un numar de 28 de muncitori romani care lucreaza intr-o companie de prelucrare a carnii din provincia olandeza Gelderland au fost testati pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, a comunicat Ministerul Afacerilor Externe MAE).

Politistii din Olt izolati la domiciliu, test negativ. Au lucrat alaturi de jandarmii din Dolj infectati cu noul coronavirus

Cei 14 politisti din judetul Olt care au fost izolati la domiciliu dupa ce aproape 30 de colegi jandarmi din Dolj au fost confirmati pozitiv au aflat astazi rezultatul, la aproape o saptamana de la prelevarea probelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )