Libnet.ro
UNICEF

14:00

Un politist a fost lovit de o masina pe o plaja din Mamaia. Soferul a fost retinut si s-a ales cu dosar penal pentru ultraj (VIDEO)

B1 B1,
Un politist a fost lovit de o masina pe o plaja din Mamaia. Soferul a fost retinut si s-a ales cu dosar penal pentru ultraj (VIDEO)

Update: Barbatul care a lovit un politist cu masina pe plaja din Mamaia a fost retinut de politisti. Politistii i-au facut dosar penal pentru ultraj. Un politist a fost lovit, sambata, de o masina pe. continuă pe B1

Un politist a fost lovit de o masina pe o plaja din Mamaia. Soferul a fost prins in Constanta si dus la sectia de politie (VIDEO)

Un politist a fost lovit, sambata, de o masina pe plaja din Mamaia, informeaza B1 TV. Politistul, impreuna cu un jandarm, au fost sesizati de un cetatean ca un sofer a intrat cu masina pe plaja. Ajunsi la.

Urmarire ca in filme pe o plaja din Mamaia

Un politist a fost lovit de o masina pe plaja. Incidentul a avut loc pe o plaja din statiunea Mamaia. Politistul voia sa amendeze un sofer care intrase cu bolidul pe plaja. Corespondentul Antena 3, Catali.

Tanarul care a lovit o femeie pe o plaja din Mamaia: imi cer scuze public. Aceasta gorila are un suflet si o familie acasa. Am fost provocat

Tanarul de 19 ani care a scuipat si lovit o femeie de 50 de ani pe o plaja din Mamaia si-a cerut scuze public pentru gestul sau. Scuzele lui Chatzakis Emmanoil Daniel vin dupa ce jurnalistii de la EVZ au.

Barbatul care a lovit cu masina un politist pe o plaja din Mamaia, retinut pentru 24 de ore

Procurorii constanteni au emis, sambata seara, o ordonanta de retinere pentru 24 de ore pe numele soferului care a lovit cu masina un politist pe o plaja din Mamaia, spun surse judiciare pentru.

Barbatul care a agresat o femeie pe plaja din Mamaia isi cere scuze. imi pare rau, dar...

Barbatul care a scuipat si agresat o femeie pe o plaja din Mamaia este bodyguard la un club de manele din Capitala, scrie wowbiz. ro. Acesta a fost deranjat de reactia oamenilor, dar si de modul in care presa a.

Barbatul care a lovit un politist cu masina pe plaja din Mamaia avea o alcoolemie de doi la mie (VIDEO)

Analizele in cazul lui Vladimir Florin Marin, barbatul de 31 de ani din Constanta ce a ranit sambata un politist, au aratat ca acesta era aproape de coma alcoolica, avand o alcoolemie de doi la mie in.

Un politist a fost lovit cu masina de un sofer pe care-l legitima pentru ca parcase pe plaja

Un politist din Constanta a fost lovit sambata dimineata, in statiunea Mamaia, de o masina condusa de un sofer pe care incerca sa-l legitimeze, dupa ce acesta isi parcase autoturismul pe plaja.

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de condoleante familiei politistului care a murit dupa ce a fost lovit cu masina de afaceristul turc

Premierul Victor Ponta a transmis, pe Facebook, un mesaj de condoleante familiei politistului Gheorghe Ionescu, decedat vineri dimineata, dupa ce a fost lovit cu masina de un afacerist turc, la inceputul lunii.

Un politist a fost ranit in Mamaia de un sofer care isi parcase masina pe plaja si ar fi fost sub influenta bauturilor alcoolice

Un barbat este cercetat dupa ce, aflat sub influenta bauturilor alcoolice sau a drogurilor, a accidentat un politist care ii ceruse sa scoata masina de pe plaja din Mamaia, agentul ajungand la spital, fara insa sa necesite internarea, informeaza Mediafax.

A murit politistul care a fost lovit intentionat cu masina de un milionar turc

Agentul sef Gheorghe Ionescu, politistul lovit cu masina de un milionar turc a murit noaptea trecuta la Spitalul Floreasca din Capitala. Politistul care lucra de 23 de ani la Brigada Rutiera s-a stins din viata la aproape 3 saptamani de cand a fost lovit de cetateanul turc Abdullah Atasde care se afla la volan la un pas de coma alcoolica. Acesta va fi acuzat acum de omor din culpa.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )