Libnet.ro
UNICEF

07:00

Politist retinut pentru ca a pretins mita un bax de vin, un bax de apa minerala si 15 fripturi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Politist retinut pentru ca a pretins mita un bax de vin, un bax de apa minerala si 15 fripturi

Procurorii DNA l-au retinut pe Mindinica Mirel-Misu, comisar sef in cadrul Sectiei 11 Politie, cu privire la savarsirea infractiunii de luare de mita, informeaza un comunicat de presa DNA. continuă pe Ziarul Bursa

Politist retinut pentru ca a pretins mita un bax de vin, un bax de apa minerala si 15 fripturi

Procurorii DNA l-au retinut pe Mindinica Mirel-Misu, comisar sef in cadrul Sectiei 11 Politie, cu privire la savarsirea infractiunii de luare de mita, informeaza un comunicat de presa DNA.

Scandalos. Un comisar-sef din Capitala este acuzat ca a cerut mita un bax de vin, unul de apa si 15 fripturi de la un suspect de furt

Un comisar sef de la Sectia 11 de Politia din Capitala a fost retinut, joi, dupa ce i-ar fi cerut unei persoane suspectata de furt calificat spaga in vin, apa minerala si 15 fripturi pentru a nu-i face dosar penal.

Directorul din Directia de Combatere a Crimei Organizate, retinut pentru spaga, a fost eliberat din functie

Directorul adjunct al Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR), Constantin Bolbosanu, a fost eliberat din functie, dupa ce a fost retinut pentru ca a luat mita 110. 000 de euro.

Comisar sef, retinut pentru spaga. Barbatul a cerut 15 fripturi si un bax de vin

Comisarul sef in cadrul Sectiei 11 de Politie, Mirel-Misu Mindinica a fost retinut, joi, de procurorii anticoruptie pentru luare de mita, potrivit unui comunicat al DNA.

Sef de la Combaterea Crimei Organizate, RETINUT pentru mita de 110.000 euro

Constantin Bolbosanu, directorul adjunct al Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate din Politia Romana, a fost retinut, luni seara, sub acuzatia ca a primit mita de 110. 000 de euro, de la un om de afaceri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )