Libnet.ro
UNICEF

20:30

Politistii din Calarasi care au violat o minora au fost arestati

Antena3 Antena3,
Politistii din Calarasi care au violat o minora au fost arestati

20 - Cei doi politisti din Calarasi acuzati ca au violat o adolescenta de 15 ani fugita dintr-un centru de plasament au fost arestati, vineri seara, pentru 30 de zile, mandatul emis de Judecatoria. continuă pe Antena3

Politistii acuzati ca au violat o adolescenta au fost ARESTATI

Cei doi politisti din Calarasi acuzati ca au violat o adolescenta de 15 ani fugita dintr-un centru de plasament au fost arestati preventiv.

Violul e crima. Militarul de la Deveselu si trei barbati din Olt suspectati de viol in grup au fost arestati

Militarul de la baza din Deveselu si ceilalti trei barbati din Olt suspectati ca au violat o tanara, in luna iunie, au fost arestati, miercuri, de judecatorii Tribunalului Bucuresti, decizia nefiind definitiva. Soldatul Razvan Ionut Negret, Valentin Ionut Ionescu, Florin Codrut Ionescu si Marian Alexandru Felesco au fost arestati pentru 30 de zile de Tribunalul Bucuresti, instanta admitand propunerea procurorilor militari.

Doi imigranti romani au fost arestati preventiv in Italia dupa violarea unei poloneze

Doi imigranti romani au fost arestati preventiv in apropiere de Roma, fiind suspectati ca au sechestrat si violat o tanara poloneza, informeaza Corriere della Sera. Pe 1 august, tanara de 24 de ani a.

Cei doi hoti care au amenintat cu pistolul un taximetrist au fost arestati preventiv

Taximetria ramane una dintre cele mai periculoase meserii in societatea noastra. La Galati, un tanar taximetrist a trecut prin spaima vietii lui dupa ce doi clienti l-au amenintat cu pistolul si i-au furat autoturismul. Politistii braileni i-au prins repede pe hoti, care au fost arestati preventiv pentru talharie calificata.

Violatorii din Caracal au fost arestati

Toti cei patru barbati acuzati de viol la Caracal, intre care si un militar de la baza Deveselu, au fost arestati preventiv. Cazul este anchetat de Parchetul Militar. Cei patru sunt acuzati ca au fortat o.

Oprea reactioneaza in cazul violului din Calarasi. Ce spune despre cei doi politisti

Ministru al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a condamnat, vineri, faptele politistilor din Calarasi, acuzati de viol asupra unei minore, si a precizat ca, indiferent de decizia instantei, cei doi nu mai pot face parte din Politia Romana.

Ce au spus la audieri politistii acuzati ca au violat o minora. Suspectii sustin ca fata si-a dat acordul sa intretina relatii sexuale

Noi detalii cutremuratoare ies la iveala in scandalul sexual in care sunt implicati doi politisti de la IPJ Calarasi. Fosti oameni ai legii, pentru ca intre timp au fost trecuti in rezerva, cei doi au marturisit la audieri ca fata a intretinut raporturi sexuale de bunavoie.

Politistii acuzati ca au violat o fata fugita dintr-un centru de plasament, arestati pentru 30 de zile: Decizia poate fi contestata la Tribunalul Calarasi

Cei doi politisti din Calarasi acuzati ca au violat o adolescenta de 15 ani fugita dintr-un centru de plasament au fost arestati, vineri seara, pentru 30 de zile si urmeaza sa fie dusi in arestul.

Caz revoltator in Calarasi: Doi politisti au fost retinuti pentru ca ar fi violat o fata de 15 ani dintr-un centru de plasament

Caz socant in judetul Calarasi. Doi politisti au fost retinuti dupa ce au fost acuzati ca au violat o fata de 15 ani, informeaza B1 TV. Adolescenta fugise de la centrul de plasament Perisoru si ar fi.

Doi politisti din Calarasi, retinuti pentru ca ar fi violat o fata de 15 ani. Oamenii legii au fost trecuti in rezerva. Oprea: Indiferent de decizia instantei, cei doi nu mai pot face parte din Politie (VIDEO)

00 Cei doi politisti de la Calarasi, retinuti pentru ca au violat o fata in varsta de 15 ani, au fost trecuti in rezerva, potrivit unui comunicat publicat vineri de ministerul Afacerilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )