Libnet.ro
UNICEF

07:15

Politistul care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta, avansat in grad post-mortem

România Liberă România Liberă,
Politistul care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta, avansat in grad post-mortem

Agentul sef adjunct din cadrul Politiei Rutiere Bucuresti, Bogdan Gigina, care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa, a fost avansat in grad post-mortem la propunerea ministrului de Interne, Gabriel Oprea. continuă pe România Liberă

Politistul care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa facea parte din coloana oficiala a ministrului Oprea. Acesta l-a avansat in grad post-mortem

Bogdan Cosmin Gigina, politistul de 28 de ani de la Brigada Rutiera care a murit, marti seara, dupa ce s-a prabusit cu motocicleta intr-o groapa sapata in mijlocul drumului, ar fi facut parte din coloana oficiala a vicepremierului pentru securitate nationala, ministrul de Interne Gabriel Oprea. Cel putin asa sustin surse judiciare ca arata primele date ale anchetei. Agentul de circulatie a fost avansat astazi in grad, post-mortem.

Politistul care a murit ar fi fost in dispozitivul de insotire al ministrului Oprea. Ce spun procurorii

Politistul Bogdan Gigina, de la Brigada Rutiera, care a murit marti, dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa din centrul Capitalei, ar fi facut parte dintr-un dispozitiv care il insotea pe ministrul de Interne, Gabriel Oprea. Procurorii verifica veridicitatea informatiei.

Un barbat aflat la bordul unui avion Aer Lingus a murit dupa ce ar fi muscat un alt pasager si a fost imobilizat. O femeie a fost retinuta, in bagajul sau fiind gasita o substanta suspecta

Un barbat in varsta de 24 de ani a murit duminica dupa-amiaza, la bordul unui avion Air Lingus care se deplasa pe ruta Lisabona Portugalia) - Dublin Irlanda), dupa ce a inceput sa se agite si ar fi muscat unalt pasager, scrie RTE. ie, site-ul radiodifuzorului public irlandez Raidio Teilifis Eireann. Potrivit The Guardian, o femeie de nationalitate portugheza a fost retinuta de autoritatile irlandeze dupa ce in bagajul sau a fost descoperita o substanta suspecta, neidentificata deocamdata.

Cel putin 10 oameni au murit, dupa ce un autocar a EXPLODAT in Pakistan

Cel putin zece persoane au murit, luni, iar alte 23 au fost ranite in explozia unei bombe care a vizat un autocar la Quetta, in provincia Belucistan sud-vestul Pakistanului), au informat surse oficiale.

Incident macabru la Cluj: Un bebelus de doua luni a murit dupa ce ar fi fost aruncat pe geam de mama sa

Un bebelus in varsta de doua luni a murit, marti, dupa ce mama sa l-ar fi aruncat pe geam, de la etajul al doilea al unui imobil din municipiul Cluj-Napoca, anchetatorii sustinand ca din primele cercetari reiese ca aceasta ar fi suferit un episod depresiv, transmite Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )