Libnet.ro
UNICEF

11:30

Polonia ameninta ca nu va mai importa gaze naturale din Rusia

B1 B1,
Polonia ameninta ca nu va mai importa gaze naturale din Rusia

Compania poloneza de stat care se ocupa de distributia gazului a anuntat ca nu va mai importa gaze de la Gazprom, companie controlata de statul rus, dupa ce contractul va expira peste trei ani, daca nu va reusi. continuă pe B1

Polonia ameninta ca nu va mai importa gaze naturale din Rusia

Compania poloneza de stat de distributie a gazului a anuntat vineri ca va inceta sa mai importe gaze naturale de la compania ruseasca Gazprom, dupa ce contractul va expira in trei ani, daca nu va reusi sa obtina conditii comerciale mai bune, scrie Associated Press.

Supraabundenta de gaze naturale a Europei este in crestere

Rolul Europei de ultima destinatie pentru gazele naturale lichefiate GNL) pe care traderii nu le pot vinde in alta parte se apropie de sfarsit, transmite Bloomberg, citata de Agerpres.

Supraabundenta de gaze naturale a Europei este in crestere

Rolul Europei de ultima destinatie pentru gazele naturale lichefiate GNL) pe care traderii nu le pot vinde in alta parte se apropie de sfarsit.

Atac armat intr-o scoala din Rusia: Un tanar de 19 ani a deschis focul: un mort si trei raniti. Atacatorul s-a sinucis

Un student de 19 ani a impuscat mortal un coleg si a ranit alti trei studenti de la un colegiu din estul Rusiei, inainte de a se sinucide, potrivit anchetatorilor rusi citati de Reuters.

Romania, printre cele mai rate ale inflatiei din UE

Romania, Ungaria si Slovacia au inregistrat cele mai ridicate rate ale inflati. ei din UE, arata date.

HOROSCOP pentru saptamana 18 - 24 noiembrie 2019. Berbecii acorda mai multa atentie persoanelor din jur, Racii isi fac planuri de vacanta

Saptamana viitoare se anunta una plina de sanse pentru majoritatea zodiilor. HOROSCOP BERBEC incepi sa acorzi mai multa atentie persoanelor importante din viata ta. Reusesti sa.

MIHAI FIFOR: Raportului MAI referitor la evenimentele din 10 august nu a fost declasificat

Secretarul general al PSD Mihai Fifor afirma despre anuntul ministrului de Interne privind declasificarea Raportului MAI referitor la evenimentele din 10 august,ca raportul a fost deja desecretizat in proportie de 90%, concluzia sa fiind ca azi, ministrul liberal de Interne Marcel Vela nu a declasificat nimic.

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2020. Iata toate detaliile pe care trebuie sa le stie orice pensionar din Romania, pentru a sti daca se afla printre cei.

Amantlacul care a dus la cea mai mare frauda electorala din istoria Romaniei

Manualele de istorie prezinta, de cele mai multe ori, doar atmosfera politica din perioada premergatoare Unirii Moldovei cu Tara Romaneasca. insa, asa cum bine stim, istoria este facuta de oameni, iar.

Ce a patit Adelina Pestritu de era sa nu mai ajunga la gala din Los Angeles

Dupa ce a scapat de emotiile participarii la Gala Peoples Choice Awards, eveniment desfasurat duminica noaptea in Los Angeles, Adelina Pestritu le-a povestit amicilor sai virtuali peripetiile prin care a trecut pana sa ajunga pe covorul rosu.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )