Libnet.ro
UNICEF

08:00

Polonia cumpara cele mai bune avioane de lupta din lume. Romania primeste aeronave F-16

România Liberă România Liberă,
Polonia cumpara cele mai bune avioane de lupta din lume. Romania primeste aeronave F-16

Polonia si Statele Unite au semnat contractul pentru vanzarea, catre Polonia, a unui numar de 32 de . continuă pe România Liberă

Sofia Kenin, in al noualea cer - Care a fost momentul din finala in care a reusit cele mai bune lovituri din viata ei

La 21 de ani, Sofia Kenin si-a trecut in palmares primul trofeu de Grand Slam, dupa ce a reusit sa o invinga pe Garbine Muguruza, fost lider mondial, in finala de la Australian Open. Americanca inca nu realizeaza ce performanta a reusit, declarand ca tot ce s-a intamplat in cele doua saptamani a fost ireal. Kenin a vorbit despre momentul din setul al treilea, la scorul de 2-2, cand a salvat trei mingi de break consecutive revenind de la 0-40: Au fost cele mai bune cinci lovituri din viata mea.

Florin Segarceanu, despre faptul ca cele mai bune jucatoare ale Romaniei absenteaza din duelul cu Rusia

Romania va intalni, in acest weekend, reprezentativa de FedCup a Rusiei, intr-un duel in care tara noastra nu se poate baza pe cele mai bune jucatoare aflate in activitate.

Cele mai inalte 10 cladiri din lume sunt minuni ingineresti si arhitecturale

Cele mai inalte cladiri din lume nu impresioneaza neaparat prin structura arhitecturala complexa, ci prin dimensiunea lor impunatoare. Cei de la publicatia The Economist au alcatuit topul.

CSM Bucuresti se scufunda? Echipa pierde una dintre cele mai bune handbaliste, prezentata de o alta grupare

Legitimata initial la CSM Bucuresti, Andrea Lekic, tocmai a semnat un contract valabil pe doua sezoane cu formatia din Muntenegru.

Chinezii au cele mai valoroase branduri bancare din lume

Romania are 2 banci in top 500 branduri bancare la nivel mondial, pe anul 2020, publicat luni de compania britanica de evaluare si consultanta Brand Finance si revista The Banker, clasament condus de 4 banci din China.

Cele mai bune chiftele fara carne. Ce ingrediente le dau gustul senzational

Daca nu consumati carne exista o varianta excelenta ca sa pregatiti chiftele gustoase, in care ingredientul principal sunt cartofii.

Cele mai sexy fotografii cu Dana Budeanu

Gratie stilului ei direct si asumat de a vorbi, Dana Budeanu a devenit una dintre cele mai urmarite persoane publice din Romania pe YouTube si Instagram, dar si cea mai controversata. Designerul vestimentar se poate lauda insa si cu o serie de aparitii memorabile, atat in sedinte foto, cat si in putinele aparitii publice. Acestea sunt doar cateva din cele mai sexy fotografii cu Dana Budeanu.

incepe Galmed, unul dintre cele mai importante congrese medicale din Romania, destinat studentilor, farmacistilor si medicilor rezidenti

Evenimentul stiintific si educational se va desfasura in perioada 12-15 martie 2020, iar cele 4 zile de congres vor fi destinate atat conferintelor si workshop-urilor pe teme de interes actual din domeniul sanatatii, cat si prezentarilor de lucrari stiintifice.

Cele mai stilate aparitii de la Premiile BAFTA 2020

Gala de decernare a Premiilor BAFTA 2020 a fost, ca in fiecare an, nu doar un eveniment dedicat cinematografiei britanice, ci si un fashion show in toata regula! Iata cateva dintre cele mai stilate aparitii ale vedetelor pe red carpet! .

Cele mai mai temeri ale romanilor. Pe ce loc se situeaza invitatia la nunta

Fricile sunt prezente in viata oricarui om, indiferent de origine, religie sau alte criterii. Interesant este insa faptul ca oamenii reusesc foarte usor sa isi ascunda cele mai mai frici, nevorbind niciodata despre ele. Studiile arata ca cele mai mari frici ale romanilor deriva din lipsa banilor.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2639 seconds )