Libnet.ro
UNICEF

11:30

Sofia Kenin, in al noualea cer - Care a fost momentul din finala in care a reusit cele mai bune lovituri din viata ei

Hotnews Hotnews,
 Sofia Kenin, in al noualea cer - Care a fost momentul din finala in care a reusit cele mai bune lovituri din viata ei

La 21 de ani, Sofia Kenin si-a trecut in palmares primul trofeu de Grand Slam, dupa ce a reusit sa o invinga pe Garbine Muguruza, fost lider mondial, in finala de la Australian Open. Americanca inca nu realizeaza ce performanta a reusit, declarand ca tot ce s-a intamplat in cele doua saptamani a fost ireal. Kenin a vorbit despre momentul din setul al treilea, la scorul de 2-2, cand a salvat trei mingi de break consecutive revenind de la 0-40: Au fost cele mai bune cinci lovituri din viata mea. continuă pe Hotnews

VIDEO Australian Open: Sofia Kenin a castigat primul Grand Slam din cariera - Victorie in trei seturi cu Garbine Muguruza

Sofia Kenin este noua campioana de la Australian Open, americanca trecandu-si in palmares primul trofeu de Grand Slam. A cedat primul set cu 4-6, lasand impresia ca nu gaseste solutii pentru jocul Garbinei Muguruza, dar Kenin a avut o evolutie complet diferita din actul al doilea. Americanca a profitat si de numeroasele erori ale ibericei, care a gresit in momentele importante ale partidei si i-a permis adversarei sa treaca in avantaj pe tabela. A fost 4-6, 6-2, 6-2 pentru jucatoarea de 21 de ani, dupa doua ore si trei minute de joc.

SURPRIZA la Australian Open: Sofia Kenin a invins-o pe Garbine Muguruza si castiga, astfel, primul Grand Slam din cariera (VIDEO)

Sofia Kenin a castigat, sambata, finala Australian Open, invingand-o in trei seturi pe Garbine Muguruza, scor 4-6, 6-2, 6-2, la capatul unui meci de doua ore si trei minute. Este pentru prima oara cand.

Sofia Kenin, campioana la Australian Open

Jucatoarea americana Sofia Kenin a cucerit, sambata, titlul la Australian Open dupa o finala disputat contra lui Garbine Muguruza.

VIDEO Sofia Kenin, in finala dupa ce a invins-o pe Ashleigh Barty Duel cu Garbine Muguruza pentru titlu

Americanca Sofia Kenin, locul 15 WTA si cap de serie numarul 14, a invins-o, joi, cu scorul de 7-66), 7-5, pe australianca Ashleigh Barty, locul I WTA, calificandu-se pentru prima data in finala unui grand slam, la Australian Open.

Sofia Kenin produce surpriza si ajunge in finala Australian Open

Americanca Sofia Kenin a eliminat-o in prima dintre semifinale pe lidera mondiala si favorita gazdelor Ashleigh Barty.

Cutremur in televiziune. Ce emisiune de la Antena 3 a fost scoasa din grila. Echipa este in stare de soc

Antena 3 a eliminat o cunoscuta emisiune din grila de programe. Totodata, e vorba de un show care inregistra audiente considerabile, dar pe care sefii postului de televiziune au decis sa o elimine. Mai mult, a fost anuntat si ce se va intampla cu cei din echipa tehnica, alaturi de prezentatori. Cutremur in televiziune. Ce .

Directoarea brutariei din Ditrau, dupa ce singalezii au fost scosi din productie: Localnicii nu vor sa accepte ca oameni dintr-o alta cultura sa faca painea lor

Directoarea fabricii de paine din Ditrau, Kollo Katalin, isi justifica decizia de a-i scoate pe cei doi brutari din Sri Lanka din procesul de productie a painii prin faptul ca localnicii nu vor sa accepte ca oameni dintr-o alta cultura sa faca painea lor. Ea sustine insa ca fabrica nu va renunta la cei doi muncitori, care au aflat din presa despre scandalul in mijlocul caruia se afla si sunt foarte tristi, iar unul dintre ei chiar a plans.

Klaus Iohannis a semnat decretul: Mai multi magistrati au fost eliberati din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele de eliberare din functie a sapte magistrati, printre care procurorii Raluca Ana-Maria Creteanu de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie si Florina Lucan de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti.

Primarul din Iasi, amendat cu 10.000 de lei de CNCD dupa ce a spus ca o sa vina peste noi congolezii, somalezii, sirienii si alte natiuni care sunt coborate din copac Sanctiune si pentru un lider USR

Primarul din Iasi, Mihai Chirica, a fost amendat de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii cu 10. 000 de lei, dupa ce a declarat ca o sa vina peste noi congolezii, somalezii, sirienii si alte natiuni care sunt coborate din copac mai deunazi si o sa ne cucereasca si o sa ne devina sefi.

Digi24: Fotografia sumbra care surprinde realitatea din punctul zero al epidemiei cu coronavirus

Cadavrul unui barbat intins pe trotuar, in Wuhan, pazit de doi barbati echipati cu costume de protectie aceasta este imaginea care surprinde realitatea sumbra din punctul zero al epidemiei cu coronavirus, scrie The Guardian.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )