Libnet.ro
UNICEF

01:05

Polonia se va retrage si ea foarte probabil din pactul ONU privind migratia, anunta premierul Morawiecki

Hotnews Hotnews,
 Polonia se va retrage si ea foarte probabil din pactul ONU privind migratia, anunta premierul Morawiecki

Polonia se va retrage si ea foarte probabil din pactul ONU privind migratia, la fel ca SUA, Ungaria, Austria si posibil Cehia, intrucat acest acord poate incuraja imigratia ilegala, a anuntat vineri premierul polonez Mateusz Morawiecki, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Dupa SUA si Ungaria, si Austria se retrage din pactul ONU privind migratia

Guvernul de la Viena a anuntat ca Austria se retrage din pactul ONU privind migratia, ce va fi aprobat oficial in decembrie, pentru a-si apara suveranitatea in acest domeniu. Guvernul a convenit sa nu.

Dupa SUA si Ungaria, si Austria se retrage din pactul ONU privind migratia

Guvernul austriac a anuntat miercuri ca se retrage din pactul ONU privind migratia, care va fi aprobat oficial in decembrie, pentru a-si apara suveranitatea in materie de imigratie, scrie AFP.

Austria se retrage din Pactul ONU cu privire la migratie

Guvernul austriac si-a anuntat, astazi, retragerea din pactul ONU cu privire la migratie, care urmeaza sa fie adoptat, oficial, in decembrie si caruia Viena afirma ca i se opune, la fel ca Ungaria si Statele Unite, cu scopul de a-si apara suveranitatea in domeniul imigratiei, relateaza AFP.

Austria criticata pentru absenta de la pactul ONU privind migratia

Uniunea Europeana a criticat decizia Austriei de a nu lua parte la pactul mondial ONU privind migratia, aprobat de majoritatea tarilor, scrie The Guardian.

Austria se retrage din Pactul mondial ONU privind migratia

Guvernul austriac si-a anuntat miercuri retragerea din pactul ONU cu privire la migratie, care urmeaza sa fie adoptat oficial in decembrie si caruia Viena afirma ca i se opune, la fel ca Ungaria si Statele Unite, cu scopul de a-si apara suveranitatea in domeniul imigratiei, relateaza AFP.

Foametea loveste mai multe orase din lume. ONU: Sute de milioane de copii si adulti sunt subnutriti!

Sute de milioane de copii si adulti in orasele in plina expansiune din Asia sunt subnutriti. Regiunea Asia-Pacific are cea mai ridicata rata globala de urbanizare si de asemenea peste jumatate din cele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )