Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ponderea Dacia in Groupe Renault e tot mai mare. Vanzarile marcii romanesti au crescut cu 16%, cele ale Renault au scazut cu 5%

Hotnews Hotnews,
 Ponderea Dacia in Groupe Renault e tot mai mare. Vanzarile marcii romanesti au crescut cu 16%, cele ale Renault au scazut cu 5%

Vanzarile Dacia pe plan mondial au crescut cu 16,5% in prima jumatate a anului, la peste 210. 000 unitati, marca romaneasca atingand o pondere record de peste 16% din vanzarile totale ale grupului. In Europa continua perioada grea a grupului francez care a fost salvat de pietele din zone precum Rusia si Brazilia. Duster si-a gasit peste 188. 000 de clienti pe plan mondial, fiind vandut si sub brandul Renault. continuă pe Hotnews

Viteza la internet conteaza tot mai mult pentru utilizatorii din UE

Conform celui mai recent sondaj la nivelul UE privind modul in care europenii folosesc internetul, criteriul principal al utilizatorilor de internet este viteza conexiunii. Aproape jumatate 45 %) din gospodariile europene si-ar moderniza abonamentul de internet sau ar schimba furnizorul pentru a avea o viteza in banda larga mai mare, iar in unele tari, inclusiv Romania, peste doua treimi din useri isi limiteaza numarul si durata apelurile telefonice, pe motive de costuri, arata sondajul Eurobarometru.

Seful Getlokal: Am investit 0,5 milioane de euro in Romania. Vrem sa devenim cel mai mare site de review-uri

Obiectivul pentru Getlokal. ro , un site cu recomandari scrise de consumatori pentru locuri si servicii, in care s-au investit circa 0,5 milioane de euro de la lansarea din 2011 si pana acum, este sa devina cel mai mare site de review-uri din.

Focul de la Copsa Mica - cel mai mare incendiu din istoria activitatii gaziere

La 13 iulie se implinesc 80 de ani de la declansarea celui mai mare incendiu din istoria activitatii gaziere. Pentru a evoca acest moment nefericit in istoria industriei gaziere, dar unic prin dimensiunile sale, vom incerca o trecere in revista a unor momente care au precedat si urmat acestui mare incendiu.

FOTO Focul de la Copsa Mica: 80 de ani de la cel mai mare incendiu din istoria industriei de gaze

La 13 iulie se implinesc 80 de ani de la declansarea celui mai mare incendiu din istoria activitatii gaziere. Pentru a evoca acest moment nefericit in istoria industriei gaziere, dar unic prin dimensiunile sale, vom incerca o trecere in revista a unor momente care au precedat si urmat acestui mare incendiu, povesteste Dumitru Chisalita, expert energie eficienta, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Romania are cel mai mare procent de mame sub 20 de ani din Europa

Romania este pe primul loc in Europa cu cel mai mare procent, 10,6%, de mame mai tinere de 20 de ani, in comparatie cu Elvetia care ocupa ultimul loc cu 1,1%, conform Raportului european de sanatate perinatala din 2010, aceste date fiind amintite in contextul in care, in anul 2013, Ziua Mondiala a Populatiei se concentreaza asupra sarcinii la adolescente.

Tara noastra a inregistrat in primul trimestru cea mai mare crestere din UE a preturilor locuintelor

Tara noastra a inregistrat in primul trimestru cea mai mare crestere din Uniunea Europeana UE) a preturilor locuintelor fata de ultimele trei luni ale anului trecut, de 4,3%, in timp ce, raportat la perioada ianuarie-martie din 2012, preturile au scazut cu 0,8%, potrivit datelor unui comunicat emis de Eurostat, biroul de statistica al Comisiei Europene CE).

UBS a devenit cel mai mare administrator de averi la nivel mondial

Banca elvetiana UBS AG a devenit cel mai mare manager de averi la nivel mondial, cu active in adminis and not;trare de 1. 700 miliarde dolari la finele anului trecut, depasind astfel Bank of America Corp. din SUA, potrivit Bloomberg, care citeaza un raport al companiei britanice de cercetare Scorpio Partnership.

GeBOC, cel mai mare centru de externalizare de business din Romania, a angajat 160 de oameni in 2012

Global e-Business Operations Centre GeBOC), centrul de servicii al HP si cel mai mare centru de servicii de externalizare de business de pe piata locala, a avut afaceri de circa 69,2 milioane de euro anul trecut, mai mult cu 4,5 milioane de euro fata.

GeBOC, cel mai mare centru de servicii partajate si externalizare de business din Romania, a angajat 160 de oameni in 2012

Global e-Business Operations Centre GeBOC), centrul de servicii al HP si cel mai mare centru de servicii de externalizare de business de pe piata locala, a avut afaceri de circa 69,2 milioane de euro anul trecut, mai mult cu 4,5 milioane de euro fata.

Facebook va implementa, la scara mai mare, motorul propriu Graph Search

Facebook a inceput, de ieri, procesul de implementare, la scara mai mare, a motorului de cautare propriu, Graph Search, informeaza Realitatea. net.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )