Libnet.ro
UNICEF

19:45

Viteza la internet conteaza tot mai mult pentru utilizatorii din UE

Hotnews Hotnews,
 Viteza la internet conteaza tot mai mult pentru utilizatorii din UE

Conform celui mai recent sondaj la nivelul UE privind modul in care europenii folosesc internetul, criteriul principal al utilizatorilor de internet este viteza conexiunii. Aproape jumatate 45 %) din gospodariile europene si-ar moderniza abonamentul de internet sau ar schimba furnizorul pentru a avea o viteza in banda larga mai mare, iar in unele tari, inclusiv Romania, peste doua treimi din useri isi limiteaza numarul si durata apelurile telefonice, pe motive de costuri, arata sondajul Eurobarometru. continuă pe Hotnews

Raport TI: Mai mult de un sfert dintre romani spun ca au dat mita in sistemul sanitar.

Mai mult de un sfert dintre romani, 27%, spun ca au dat mita in sistemul sanitar, iar 65% considera ca fenomenul coruptiei in general s-a amplificat in ultimii doi ani, potrivit Raportului facut public marti de Transparency International, citat de Mediafax. In ceea ce priveste perceptia coruptiei, Romania se situeaza pe pozitia a sasea dupa Portugalia, Franta, Cipru, Spania si Marea Britanie si peste media UE, de 52%. De asemenea, procentul celor care cred ca nivelul coruptiei a ramas acelasi .

Decizia consortiului Shah Deniz: Mai mult gaz pentru Europa.

Cu numai cateva zile in urma, am primit mult-asteptata veste din Azerbaidjan: consortiul Shah Deniz grup de societati care exploateaza zacamantul de gaze condensate Shah Deniz 2 a decis selectarea gazoductului care va transporta gazul din Azerbaidjan in Europa. TAP Trans-Adriatic Pipeline), gazoductul trans-adriatic, a fost ales pentru a servi la distributia in Europa a gazului provenind din zacamantul respectiv. Este vorba de o decizie istorica, care marcheaza faptul ca .

Ponta taie salariile subalternilor care castiga mai mult decat el.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca are subalterni cu salarii de trei ori mai mari decat al sau, iar noul proiect al salarizarii bugetarilor va remedia aceasta problema a sistemului, informeaza Mediafax. Exista inca o alta anomalie: in structurile noastre administrative ministrul sau prim-ministrul in general au salariul cel mai mic. Pe la mine pe la Secretariatul General al Guvernului SGG) am oameni care au salarii mult mai mari decat mine si pana la urma salariul cel mai mare din .

Presedintia egipteana: ElBaradei este alegerea cea mai logica pentru formarea guvernului

Presedintia egipteana a afirmat, ieri seara, ca primul ministru nu a fost oficial numit dupa ce mai multe surse au indicat ca Mohamed ElBaradei a fost inzestrat sa formeze guvernul, adaugand totusi ca acesta este alegerea cea mai logica, transmite AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )