Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta se intoarce in fruntea Guvernului. Klaus Iohannis a semnat decretul

Antena3 Antena3,
Victor Ponta se intoarce in fruntea Guvernului. Klaus Iohannis a semnat decretul

UPDATE - Victor Ponta a ajuns la Guvern, joi dimineata, in jurul orei 10. 00, el urmand sa isi preia atributiile de premier dupa o absenta de aproape o luna. Victor Ponta a ajuns la. continuă pe Antena3

Victor Ponta, despre participarea lui Klaus Iohannis la Cina de Iftar: Un gest laudabil si normal din partea unui Presedinte al unei tari democratice

Premierul Victor Ponta a trimis un mesaj, pe pagina personala de Facebook, prin care lauda gestul presedintelui Klaus Iohannis pentru participarea la Cina de Iftar, unde seful statului s-a intalnit cu.

UPDATE Victor Ponta isi reia atributiile de premier. Klaus Iohannis a semnat incetarea interimatului lui Gabriel Oprea

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi dimineata decretul de incetare a interimatului lui Gabriel Oprea la conducerea Guvernului. O data cu publicarea decretului prezidential in Monitorul Oficial al Romaniei, interimatul lui Gabriel Oprea se incheie iar Victor Ponta isi reia exercitarea atributiilor constitutionale si legale de prim-ministru al Guvernului, informeaza Administratia prezidentiala. UPDATE Victor Ponta a ajuns la Guvern in jurul orei 10:00, urmand sa isi preia atributiile de premier dupa o absenta de aproape o luna. Potrivit Mediafax, la Palatul Victoria se afla la acea ora si fostul ministru al Transporturilor Ioan Rus.

Victor Ponta se intoarce la Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care inceteaza interimatul lui Gabriel Oprea in exercitarea functiei de prim-ministru, astfel ca Victor Ponta se va intoarce la Guvern.

Ponta a ajuns la Guvern, urmand sa isi preia atributiile de premier dupa o absenta de aproape o luna

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi dimineata, decretul privind incetarea interimatului in exercitarea functiei de prim-ministru pentru Gabriel Oprea si reluarea atributiilor de premier de catre Victor Ponta. Administratia Prezidentiala a anuntat, joi dimineata, ca presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind incetarea interimatului in exercitarea functiei de prim-ministru.

Victor Negrescu critica lipsa de reactie a lui Klaus Iohannis in contextul referendumului din Grecia

Grecia a spus NU dominatiei birocratiei asupra democratiei prin votul dat, a explicat duminica, intr-un comunicat remis Agerpres, rezultatul referendumului, europarlamentarul Victor Negrescu PSD). Totodata, acesta a criticat lipsa de reactie a presedintelui Klaus Iohannis fata de aceasta noua criza la nivel european.

Victor Ponta s-ar putea intoarce in fruntea Guvernului joi dimineata

Victor Ponta ar putea reveni in fruntea Executivului chiar in aceasta dimineata. Desi presedintele Klaus Iohannis lasa impresia ca il tine in sah pe Victor Ponta, mai multe surse spun ca seful statului va.

Klaus Iohannis a semnat decretul privind reluarea atributiilor de premier de catre Victor Ponta

Klaus Iohannis a semnat, joi dimineata, decretul privind incetarea interimatului de prim-ministru pentru Gabriel Oprea si reluarea atributiilor de premier de catre Victor Ponta.

Klaus Iohannis a semnat decretul prin care Victor Ponta isi reia atributiile de premier

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul privind incetarea interimatului in exercitarea functiei de prim-ministru, anunta Administratia Prezidentiala. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat patru decrete

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni patru decrete, potrivit Administratiei Prezindentiale. Astfel, seful statului a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru completarea Legii nr. 263/2010 privind.

Decretul semnat de seful statului, prin care Victor Ponta isi reia atributiile de premier, a fost publicat in Monitorul Oficial

Decretul semnat de presedintele Klaus Iohannis, potrivit caruia interimatul lui Gabriel Oprea la conducerea Guvernului inceteaza, iar Victor Ponta isi reia atributiile de premier a fost publicat in Monitorul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )