Libnet.ro
UNICEF

18:15

UPDATE Victor Ponta isi reia atributiile de premier. Klaus Iohannis a semnat incetarea interimatului lui Gabriel Oprea

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Victor Ponta isi reia atributiile de premier. Klaus Iohannis a semnat incetarea interimatului lui Gabriel Oprea

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi dimineata decretul de incetare a interimatului lui Gabriel Oprea la conducerea Guvernului. O data cu publicarea decretului prezidential in Monitorul Oficial al Romaniei, interimatul lui Gabriel Oprea se incheie iar Victor Ponta isi reia exercitarea atributiilor constitutionale si legale de prim-ministru al Guvernului, informeaza Administratia prezidentiala. UPDATE Victor Ponta a ajuns la Guvern in jurul orei 10:00, urmand sa isi preia atributiile de premier dupa o absenta de aproape o luna. Potrivit Mediafax, la Palatul Victoria se afla la acea ora si fostul ministru al Transporturilor Ioan Rus. continuă pe Hotnews

Decretul semnat de seful statului, prin care Victor Ponta isi reia atributiile de premier, a fost publicat in Monitorul Oficial

Decretul semnat de presedintele Klaus Iohannis, potrivit caruia interimatul lui Gabriel Oprea la conducerea Guvernului inceteaza, iar Victor Ponta isi reia atributiile de premier a fost publicat in Monitorul.

Klaus Iohannis a semnat decretul prin care Victor Ponta isi reia atributiile de premier

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul privind incetarea interimatului in exercitarea functiei de prim-ministru, anunta Administratia Prezidentiala. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a.

Ponta isi reia atributiile de premier dupa o absenta de aproape o luna

Victor Ponta a ajuns la Guvern, joi dimineata, in jurul orei 10. 00 si urmeaza sa isi preia atributiile de premier dupa o absenta de aproape o luna, la Palatul Victoria aflandu-se si fostul ministru al Transporturilor Ioan Rus.

Victor Ponta se intoarce in fruntea Guvernului. Klaus Iohannis a semnat decretul

UPDATE - Victor Ponta a ajuns la Guvern, joi dimineata, in jurul orei 10. 00, el urmand sa isi preia atributiile de premier dupa o absenta de aproape o luna. Victor Ponta a ajuns la.

Victor Ponta, scrisoare catre Klaus Iohannis: Premierul solicita reluarea atributiilor, incepand de joi (FOTO)

Premierul Victor Ponta i-a trimis miercuri o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis prin care solicita sa isi reia atributiile incepand de joi, informeaza B1 TV. in scrisoarea citata, Ponta mentioneaza ca.

Cum isi reia Ponta atributiile de premier? Ce va face presedintele Iohannis

Ne aflam din nou in fata unei situatii extraordinare: cum va fi instalat Victor Ponta la loc in functia de premier? Este prima data cand un sef de guvern apeleaza la articolul 107 din Constitutie, invocand imposibilitatea de a-si exercita atributiile. Nu exista insa proceduri clare, nu avem precedente sau interpretari ale Curtii. Este nevoie ca presedintele sa emita si un nou decret, prin care sa constate ca interimatul lui Oprea a luat sfarsit si ca Ponta isi poate relua atributiile? Cine constata ca au disparut cauzele care au generat imposibilitatea exercitarii functiei? Este suficienta prevederea constitutionala care spune ca Interimatul, pe perioada imposibilitatii exercitarii atributiilor, inceteaza daca primul-ministru isi reia activitatea in Guvern? Parerile sunt destul de impartite printre juristi. UPDATE: Potrivit unor surse de la Palatul Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis va emite joi un ordin de incetare a mandatului de interimar al lui Gabriel Oprea. Acest lucru inseamna ca Victor Ponta isi va relua mandatul de premier fara alte complicatii.

Victor Ponta s-a intors in Romania. Cand isi reia mandatul de premier

UPDATE - Premierul Victor Ponta l-a instiintat miercuri, in scris, pe presedintele Klaus Iohannis ca, incepand de joi, 9 iulie, isi va relua activitatea ca prim-ministru. intr-o adresa transmisa, miercuri,.

Ponta a ajuns la Guvern, urmand sa isi preia atributiile de premier dupa o absenta de aproape o luna

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi dimineata, decretul privind incetarea interimatului in exercitarea functiei de prim-ministru pentru Gabriel Oprea si reluarea atributiilor de premier de catre Victor Ponta. Administratia Prezidentiala a anuntat, joi dimineata, ca presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind incetarea interimatului in exercitarea functiei de prim-ministru.

Elena Cristian: Victor Ponta trebuie sa anunte cand isi reia activitatea. Constitutia nu este deloc clara

Premierul Victor Ponta s-a intors in Romania, dar inca nu este foarte clar cand isi va relua atributiile de prim-ministru, Constitutia nefiind foarte clara in acest sens. Conform surselor Antena.

Victor Ponta, din nou premier. Iohannis a semnat decretul privind incetarea interimatului lui Oprea

Victor Ponta si-a reluat, joi, atributiile de premier. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind incetarea interimatului in exercitarea functiei de prim-ministru pentru Gabriel Oprea, informeaza Administratia Prezidentiala.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )