Libnet.ro
UNICEF

07:31

Ponta asigura Moldova de sprijinul Romaniei in fata sanctiunilor economice din partea Rusiei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta asigura Moldova de sprijinul Romaniei in fata sanctiunilor economice din partea Rusiei

Premierul Victor Ponta a declarat, in urma unei discutii cu omologul sau de la Chisinau, ca Romania va sprijini Republica Moldova in fata sanctiunilor economice la care este supusa din partea Rusiei, inclusiv pentru ridicarea cotelor de export pe piata. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta: Romania va sprijini Moldova in fata sanctiunilor economice la care este supusa de Rusia

Romania va sprijini Republica Moldova in fata sanctiunilor economice la care este supusa din partea Rusiei, inclusiv pentru ridicarea cotelor de export pe piata europeana a produselor agro-alimentare.

Ponta promite sprijin pentru Republica Moldova in fata sanctiunilor economice la care este supusa din partea Rusiei

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, in cadrul sedintei de Guvern, caRomania va ajuta Republica Moldova in fata sanctiunile impuse de Rusia. Sanctiunile si necazurile ajung, din pacate, in.

Cum s-au pozitionat liderii Romaniei fata de tragedia din Ucraina, in care a murit si un roman. Basescu - declaratii dure impotriva Rusiei, Ponta - mai retinut. Comparatia cu liderii lumii

Presedintele Traian Basescu s-a exprimat transant impotriva separatistilor pro-rusi si a Moscovei, pe care ii considera responsabili de doborarea avionului de pasageri al Malaysian Airlines, in urma careia au murit 298 de oameni, printre care si un tanar romano-canadian. Puse in context international, declaratiile lui Basescu se aliniaza celor ale liderilor americani, britanic sau olandez. In schimb, premierul Victor Ponta a adoptat o atitudine mai retinuta, ferindu-se sa indice responsabilii pentru tragedia din joi din Ucraina.

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )