Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta promite sprijin pentru Republica Moldova in fata sanctiunilor economice la care este supusa din partea Rusiei

B1 B1,
Ponta promite sprijin pentru Republica Moldova in fata sanctiunilor economice la care este supusa din partea Rusiei

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, in cadrul sedintei de Guvern, caRomania va ajuta Republica Moldova in fata sanctiunile impuse de Rusia. Sanctiunile si necazurile ajung, din pacate, in. continuă pe B1

Ponta: Romania va sprijini Moldova in fata sanctiunilor economice la care este supusa de Rusia

Romania va sprijini Republica Moldova in fata sanctiunilor economice la care este supusa din partea Rusiei, inclusiv pentru ridicarea cotelor de export pe piata europeana a produselor agro-alimentare.

Ponta asigura Moldova de sprijinul Romaniei in fata sanctiunilor economice din partea Rusiei

Premierul Victor Ponta a declarat, in urma unei discutii cu omologul sau de la Chisinau, ca Romania va sprijini Republica Moldova in fata sanctiunilor economice la care este supusa din partea Rusiei, inclusiv pentru ridicarea cotelor de export pe piata.

Se cauta solutii pentru depozitarea fructelor produse in Republica Moldova

Romania si alte cateva state din Uniunea Europeana sunt in cautarea unei solutii viabile pentru depozitare a peste 70. 000 tone de fructe produse de fermierii din Republica Moldova.

Romania si Republica Moldova intensifica actiunile de control vamal pentru combaterea traficului de tigari

Autoritatile vamale din Romania si Republica Moldova vor intensifica actiunile comune de control in scopul prevenirii si combaterii traficului ilicit cu tigarete, potrivit unui comunicat al Directiei Generale a Vamilor DGV) remis astazi redactiei.

Sedinta comuna a CJ Dambovita si Consiliul Raional Stefan Voda din Republica Moldova

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Adrian Tutuianu, a anuntat, marti, ca intentioneaza ca, in toamna, sa fie organizata o sedinta comuna a forului judetean cu a celui raional Stefan Voda din Republica Moldova.

Exporturile de conserve de fructe si legume din Republica Moldova, interzise in Rusia

La sfarsitul saptamanii trecute, Rusia a interzis importurile de fructe din Republica Moldova, dupa ce a descoperit prezenta unei insecte periculoase si daunatoare. De asemenea, Moscova a limitat anterior importurile de carne si a amenintat cu impunerea taxelor vamale pentru produsele moldovenesti.

Cat a crescut speranta de viata a locuitorilor din Republica Moldova

Indicatorul sperantei de viata in Republica Moldova a inregistrat anul trecut valoarea maxima de pana acum, de 71,9 ani, potrivit specialistilor de la Biroului National de Statistica.

Romania si alte state UE cauta solutii de depozitare a fructelor produse de fermierii din Republica Moldova

Romania si alte state UE cauta solutii de depozitare a unei cantitati de circa 70. 000 tone de fructe produse de fermierii din Republica Moldova, pana cand acestea pot fi vandute pe piata europeana fara.

Rusia a interzis importurile de conserve de fructe si legume din Republica Moldova

Rusia a interzis, incepand de luni, importurile de conserve de fructe si legume din Republica Moldova, dupa ce a decis sa impuna un embargo asupra fructelor moldovenesti, din cauza unei insecte periculoase,.

Rusia interzice si importurile de fructe si legume din Republica Moldova

Rusia a interzis importurile de conserve de fructe si legume din Republica Moldova, dupa ce a decis sa impuna un embargo asupra fructelor moldovenesti, din cauza unei insecte periculoase, relateaza Jurnal de Chisinau, in pagina electronica,.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )