Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Romania va sprijini Moldova in fata sanctiunilor economice la care este supusa de Rusia

Antena3 Antena3,
Ponta: Romania va sprijini Moldova in fata sanctiunilor economice la care este supusa de Rusia

Romania va sprijini Republica Moldova in fata sanctiunilor economice la care este supusa din partea Rusiei, inclusiv pentru ridicarea cotelor de export pe piata europeana a produselor agro-alimentare. continuă pe Antena3

Ponta asigura Moldova de sprijinul Romaniei in fata sanctiunilor economice din partea Rusiei

Premierul Victor Ponta a declarat, in urma unei discutii cu omologul sau de la Chisinau, ca Romania va sprijini Republica Moldova in fata sanctiunilor economice la care este supusa din partea Rusiei, inclusiv pentru ridicarea cotelor de export pe piata.

Ponta promite sprijin pentru Republica Moldova in fata sanctiunilor economice la care este supusa din partea Rusiei

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, in cadrul sedintei de Guvern, caRomania va ajuta Republica Moldova in fata sanctiunile impuse de Rusia. Sanctiunile si necazurile ajung, din pacate, in.

Ponta: Romania nu avea cota unica si TVA redus la paine cu o abordare de contabil de CAP

Reducerea CAS este sustenabila si poate fi pastrata in anii urmatori, dincolo de un calcul de contabil de CAP care doar aduna ceva pe o hartiuta, a declarat premierul Ponta, adaugand ca Romania nu ar fi avut cota unica de impozitare si TVA redus la paine cu acelasi mod de abordare strict contabil.

Victor Ponta: Romania nu avea cota unica si TVA redus la paine cu o abordare de contabil de CAP

Reducerea CAS este sustenabila si poate fi pastrata in anii urmatori, dincolo de un calcul de contabil de CAP care doar aduna ceva pe o hartiuta, a declarat premierul Ponta, adaugand ca Romania nu ar fi.

Ponta: Romania, in prima linie a unui razboi neconventional dintre tarile democratice si teroristi

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la Sibiu, ca Romania se afla in prima linie a unui razboi neconventional in care sunt implicate tarile democratice, pe de o parte, si teroristii, pe de alta, care ucid civili si oameni nevinovati.

VIDEO - Ponta: Romania, in prima linie in lupta cu teroristii

Romania se afla in prima linie in lupta neconventionala a tarilor occidentale cu teroristii care ucid oameni nevinovati, a declarat, marti premierul Victor Ponta la ceremonia ridicarii in grad de sublocotenent a absolventilor promotiei 2014 ai Academiei Fortelor Terestre Nicolae Balcescu din Sibiu.

Victor Ponta: Romania trebuie sa spijine Ucraina pentru ca aceasta sa isi pastreze independenta (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti, ca Romania trebuie sa sustina Ucraina in eforturile sale in lupta contra separatistilor pro-rusi si pentru pastrarea independentei si suveranitatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )