Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ponta: La atacurile din campania electorala vor raspunde colegii mei. Eu ma concentrez pe programul meu prezidential

Adevărul Adevărul,
Ponta: La atacurile din campania electorala vor raspunde colegii mei. Eu ma concentrez pe programul meu prezidential

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat duminica seara, in cursul unei interventii telefonice la o televiziune, ca discursul sau din alegerile prezidentiale se concentreaza pe programul politic, la atacurile contracandidatilor din urmatoarea perioada urmand sa raspunda colegii sai. continuă pe Adevărul

Un membru CNA avertizeaza: Arbitrul audiovizualului nu va functiona in campania electorala

Valentin Jucan, membru in Consiliul National al Audiovizualului CNA), afirma ca nu se doreste ca CNA sa functioneze in campania electorala si pe perioada celor doua tururi de scrutin pentru alegerile prezidentiale. Intr-un comunicat remis redactiei, acesta sustine, invocand noi informatii care apar, ca cele patru mandate de membru CNA care urmeaza sa ramana vacante in octombrie si noiembrie nu vor fi ocupate in timp util, Consiliul fiind astfel bagat in concediu cu forta pentru ca unele televiziuni sa isi faca de cap.

Ultimul exit-poll din Scotia: 53% vor sa ramana in Marea Britanie, 47% vor independenta

53% dintre votantii referendumului privind independenta Scotiei au raspuns ca vor sa faca parte in continuare din Regatul Unit, arata ultimul exit-poll. Potrivit sursei citata de The Guardian, restul de 43%.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )