Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ponta: Basescu ma confunda cu Boc. Eu ma ocup de Guvern, el a distrus inima Romaniei

Antena3 Antena3,
Ponta: Basescu ma confunda cu Boc. Eu ma ocup de Guvern, el a distrus inima Romaniei

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca Traian Basescu il confunda din nou cu fostii premieri Emil Boc sau Mihai Razvan Ungureanu, afirmand ca seful statului nu trebuie sa se ocupe de guvernare,. continuă pe Antena3

Ponta: Basescu iarasi ma confunda cu Boc si Ungureanu, de Guvern eu ma ocup

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca Traian Basescu il confunda din nou cu fostii premieri Emil Boc sau Mihai Razvan Ungureanu, afirmand ca seful statului nu trebuie sa se ocupe de guvernare, intrucat atunci cand a facut asta inima Romaniei a fost oprita, si cea economica si cea sociala, relateaza Mediafax.

Ponta: Basescu iarasi ma confunda cu Boc. De Guvern eu ma ocup, el a distrus inima Romaniei.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca Traian Basescu il confunda din nou cu fostii premieri Emil Boc sau Mihai Razvan Ungureanu, afirmand ca seful statului nu trebuie sa se ocupe de guvernare, intrucat atunci cand a facut asta inima Romaniei a fost oprita, si cea economica si cea sociala, potrivit Mediafax. Premierul a fost intrebat, la Targu Mures, in legatura cu faptul ca seful statului a calificat ca neinspirata decizia Guvernului de a permite institutiilor publice achizitionarea .

MIZA inalnirii Ponta-Basescu. Premierul lasa responsabilitatea unui posibil esec european ...

Premierul Ponta a incercat sa fixeze un corset presedintelui Traian Basescu pentru participarea la summit-ul UE de saptamana viitoare evocand exercitarea dreptului de veto in cazul in care Romania nu va primi ceea ce doreste in negocierile privind bugetul european pentru perioada 2014-2020. Romania nu va putea insa sa adopte o pozitie intransigenta fara sprijinul unor tari precum Polonia si Spania iar Basescu risca sa fie acuzat la intoarcere ca a tradat interesele nationale. Ponta s-a dus .

Victor Ponta: Basescu a vorbit de milioane de voturi fraudate, ministrul Justitiei m-a informat ca sunt 600 de plangeri referitoare la referendum si trei persoane trimise in judecata

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca declaratiile din ultimele zile ale presedintelui Traian Basescu sunt iesiri electorale si dezinformari. Presedintele a vorbit din nou despre milioane de voturi fraudate. Am cerut ministrului Justitiei si astazi m-a informat, sunt 600 de plangeri referitoare la referendum si trimise in judecata pana in acest moment au fost trei persoane, a spus Ponta. Emisiune in desfasurare.

Ponta: Basescu are iesiri electorale, incercand sa ajute ARD-ul condus de lideri jalnici.

Ultimele declaratii ale presedintelui Traian Basescu reprezinta simple iesiri electorale si o dorinta de a ajuta ARD, o formatiune condusa in prezent de lideri jalnici, a declarat, miercuri seara, premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. El a sustinut totodata, la Antena 3, ca seful statului dezinformeaza in cazul observatorilor OSCE, care au mai fost trimisi si la alegeri din alte state. Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca Romania este suspectata ca nu mai este capabila sa .

Victor Ponta: Basescu e obligat fie sa obtina ce e corect pentru tara, fie sa-si utilizeze dreptul de veto

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca problema bugetului european, care se va discuta la Consiliul European, va viza interese fundamentale ale Romaniei, iar presedintele are obligatia fie sa obtina.

Ponta: Basescu e obligat fie sa obtina ce e corect pentru tara, fie sa-si utilizeze ...

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Targu Mures, ca problema bugetului european, care se va discuta la Consiliul European, va viza interese fundamentale ale Romaniei, iar presedintele are obligatia fie sa obtina ceea este corect pentru Romania, fie sa-si utilizeze dreptul de veto, potrivit Mediafax. Premierul Victor Ponta a declarat ca la Consiliul European, unde se va discuta problema bugetului european pentru perioada 2014-2020, vor fi vizate interese fundamentale ale Romaniei, .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )