Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ponta: Basescu e obligat fie sa obtina ce e corect pentru tara, fie sa-si utilizeze dreptul de veto

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta: Basescu e obligat fie sa obtina ce e corect pentru tara, fie sa-si utilizeze dreptul de veto

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Targu Mures, ca problema bugetului european, care se va discuta la Consiliul European, va viza interese fundamentale ale Romaniei, iar presedintele are obligatia fie sa obtina ceea este. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta: Basescu e obligat fie sa obtina ce e corect pentru tara, fie sa-si utilizeze ...

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Targu Mures, ca problema bugetului european, care se va discuta la Consiliul European, va viza interese fundamentale ale Romaniei, iar presedintele are obligatia fie sa obtina ceea este corect pentru Romania, fie sa-si utilizeze dreptul de veto, potrivit Mediafax. Premierul Victor Ponta a declarat ca la Consiliul European, unde se va discuta problema bugetului european pentru perioada 2014-2020, vor fi vizate interese fundamentale ale Romaniei, .

Victor Ponta: Basescu e obligat fie sa obtina ce e corect pentru tara, fie sa-si utilizeze dreptul de veto

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca problema bugetului european, care se va discuta la Consiliul European, va viza interese fundamentale ale Romaniei, iar presedintele are obligatia fie sa obtina.

Ponta: Presedintele are obligatia fie sa obtina ceea ce CE si PE au considerat ca e corect pentru Romania, fie sa utilizeze dreptul de veto

Premierul Victor Ponta a declarat in aceasta seara, la Targu Mures, ca la Consiliul European de saptamana viitoare, presedintele statului are obligatia fie sa obtina ceea ce Comisia Europeana CE) si Parlamentul European PE) au considerat ca este corect pentru tara noastra, fie sa uzeze de dreptul de veto, arata HotNews. ro.

Victor Ponta: Presedintele are obligatia fie sa obtina ceea ce CE si PE au considerat ca e corect pentru Romania, fie sa utilizeze dreptul de veto

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara, la Targu Mures, ca la Consiliul European de saptamana viitoare presedintele statului are obligatia fie sa obtina ceea ce Comisia Europeana si Parlamentul European au considerat ca este corect pentru Romania, fie sa uzeze de dreptul de veto.

Ponta: Basescu trebuie sa voteze impotriva scaderii bugetului UE

Premierul Victor Ponta a declarat, azi, la Bistrita, ca propunerea presedintelui Consiliului European privind bugetul Uniunii Europene UE) este cu 8 miliarde mai putin pentru tara noastra, iar Traian Basescu trebuie sa voteze impotriva acesteia.

Ponta: Propunerea lui van Rompuy privind bugetul european este extrem de inacceptabila pentru tara noastra

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca propunerea presedintelui Consiliului Uniunii Europene, Herman van Rompuy, privind bugetul european pentru perioada 2014-2020 este extrem de nefavorabila si inacceptabila pentru tara noastra, iar Guvernul il sprijina pe presedintele Basescu sa nu cedeze.

MIZA inalnirii Ponta-Basescu. Premierul lasa responsabilitatea unui posibil esec european ...

Premierul Ponta a incercat sa fixeze un corset presedintelui Traian Basescu pentru participarea la summit-ul UE de saptamana viitoare evocand exercitarea dreptului de veto in cazul in care Romania nu va primi ceea ce doreste in negocierile privind bugetul european pentru perioada 2014-2020. Romania nu va putea insa sa adopte o pozitie intransigenta fara sprijinul unor tari precum Polonia si Spania iar Basescu risca sa fie acuzat la intoarcere ca a tradat interesele nationale. Ponta s-a dus .

Victor Ponta: Basescu trebuie sa voteze impotriva presedintelui Consiliului European, altfel vom avea cu 400 de euro mai putin pentru fiecare roman

Traian Basescu trebuie sa voteze impotriva propunerii presedintelui Consiliului European, Herman van Rompuy, pentru ca aceasta initiativa presupune fonduri cu 8 miliarde mai putin pentru Romania, a avertizat,.

Victor Ponta: Basescu a devenit seful campaniei PDL si purtatorul de cuvant la alegeri

Premierul Victor Ponta a declarat sambata ca presedintele Traian Basescu a devenit purtatorul de cuvant si seful de campanie al PDL in momentul in care a vorbit despre comparatia dintre cabinetul Ponta si cabinetul Boc, deoarece ar fi constatat starea jalnica a campaniei democrat-liberalilor, transmite Mediafax. Constat ca presedintele Basescu face aceleasi greseli ca si presedintele Basescu dinainte de suspendare, a sustinut Ponta, apreciind ca seful statului are memoria scurta.

Victor Ponta: Basescu se bazeaza pe ignoranta. In situatia rusinoasa a dreptului de veto se mai afla Franta, Marea Britanie, Danemarca

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca presedintele Traian Basescu se bazeaza pe ignoranta jurnalistilor si a romanilor atunci cand vobeste de rusinea de a invoca dreptul de veto la Consiliul European, situatie in care s-ar afla si Franta, Marea Britanie sau Danemarca, transmite Mediafax.

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )