Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta, la bilantul DNA: Va invidiez pentru independenta

Antena3 Antena3,
Ponta, la bilantul DNA: Va invidiez pentru independenta

Premierul Victor Ponta a cerut sprijinul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in lupta impotriva evaziunii fiscale, marti, la sedinta de bilant a institutiei. Seful Guvernului a amintit ca bugetul de. continuă pe Antena3

Victor Ponta, la bilantul DNA: Va invidiez pentru independenta si rezultae

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in cadrul evenimentului in care s-a prezentat bilantul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pe 2014, ca invidiaza aceasta institutie pentru rezultatele de anul trecut si pentru independenta.

Ponta, despre DNA: Va invidiez pentru independenta si rezultatele din 2014

Premierul a asigurat conducerea DNA ca buna colaborare a Executivului cu institutiile din sistemul de justitie, cu Consiliul Superior al Magistraturii, inalta Curte de Casatie si Justitie sau Ministerul Public, va continua in anii urmatori.

Kovesi: Numarul persoanelor trimise in judecata s-a dublat, in 2014

Prim-adjunctul procurorului general: Activitatea DNA, supusa la presiuni din partea politicienilor si a presei * Iohannis: Este inacceptabil gradul de recuperare a prejudiciilor de catre MFP * Ponta: Va invidiez pentru independenta * Presedintele CSM: Numerosi demnitari au subevaluat eficienta institutiilor * in 2014, cel mai mare numar de dosare de la infiintarea institutiei * Peste 10. 200 de cauze penale si peste 1. 130 de inculpati condamnati definitiv * Se vede cresterea cauzelor cu magistrati * S-au confiscat bunuri de peste 310 milioane euro Numarul persoanelor trimise in judecata de catre DNA s-a dublat, in anul 2014, acesta ajungand la 1. 100 inculpati, a transmis Laura Codruta Kovesi, la prezentarea raportului institutiei pe anul 2014. Potrivit sefei DNA, elementele definitorii ale anului 2014 au fost: cele mai multe dosare penale inregistrate, cele mai multe dosare penale de solutionat, cele mai multe solutionari, cele mai multe rechizitorii emise intr-un an, cele mai multe condamnari, cei mai multi demnitari de rang inalt investigati intr-un an.

Premierul Victor Ponta, solidar cu romanii care protesteaza la sediul Channel 4 din Londra (FOTO)

Premierul Victor Ponta si-a exprimat, duminica, pe contul de Twitter, solidaritatea fata de romanii care protesteaza in fata sediului de la Channel 4. imi exprim solidaritatea cu romanii care protesteaza cu.

Premierul Victor Ponta, solidar cu romanii care au protestat la sediul Channel 4 din Londra (VIDEO)

Premierul Victor Ponta si-a exprimat, duminica, pe contul de Twitter, solidaritatea fata de romanii care au protestat in fata sediului de la Channel 4. imi exprim solidaritatea cu romanii care protesteaza cu.

Ioan Ghise, la Subiectiv: Bilantul DNA este contrafacut. Aici este numai o demagogie politica de imagine

Bilantul DNA pe 2014 este unul contrafacut, a declarat senatorul Ioan Ghise in emisiunea Subiectiv de la Antena 3. Bilantul acesta este contrafacut din urmatoare motive simple: primul nu se spune dintre.

Laura Codruta Kovesi a mintit la bilantul DNA. Raportul pe 2014 o da de gol

Laura Codruta Kovesi a mintit la bilantul DNA, scrie Lumea Justitiei. Sefa DNA s-a laudat ca rata de achitare s-a mentinut foarte mica si in 2014, in timp ce raportul DNA arata o cifra mult mai.

Adrian Ursu: Am vazut astazi un pelerinaj jenant la bilantul DNA. Ma ingrijoreaza ca institutiile deformate de Basescu sunt imbratisate de ceilalti

Jurnalistul Adrian Ursu sustine ca astazi, la bilantul DNA, a avut loc un pelerinaj jenant al tuturor liderilor politici. Mie Basescu Traian imi provoaca in continuare repulsie, ma indignez, imi creste.

Iohannis, la bilantul DNA: in 2014, institutia a functionat cu motoarele turate. Recuperarea prejudiciilor, obligatorie

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat marti, la bilantul DNA pe anul 2014, ideea ca Parlamentul sa nu se mai opuna anchetarii membrilor sai. Referitor la activitatea Directiei Nationale.

Kovesi prezinta bilantul DNA pe 2014: S-a inregistrat cel mai mare numar de demnitari de rang inalt investigati

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat, marti, in cadrul evenimentului in care prezinta bilantul DNA, ca in 2014 a fost inregistrat cel mai mare numar de demnitari de rang inalt investigati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )