Libnet.ro
UNICEF

07:00

Victor Ponta, la bilantul DNA: Va invidiez pentru independenta si rezultae

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta, la bilantul DNA: Va invidiez pentru independenta si rezultae

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in cadrul evenimentului in care s-a prezentat bilantul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pe 2014, ca invidiaza aceasta institutie pentru rezultatele de anul trecut si pentru independenta. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta, la bilantul DNA: Va invidiez pentru independenta

Premierul Victor Ponta a cerut sprijinul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in lupta impotriva evaziunii fiscale, marti, la sedinta de bilant a institutiei. Seful Guvernului a amintit ca bugetul de.

Ponta, despre DNA: Va invidiez pentru independenta si rezultatele din 2014

Premierul a asigurat conducerea DNA ca buna colaborare a Executivului cu institutiile din sistemul de justitie, cu Consiliul Superior al Magistraturii, inalta Curte de Casatie si Justitie sau Ministerul Public, va continua in anii urmatori.

Kovesi: Numarul persoanelor trimise in judecata s-a dublat, in 2014

Prim-adjunctul procurorului general: Activitatea DNA, supusa la presiuni din partea politicienilor si a presei * Iohannis: Este inacceptabil gradul de recuperare a prejudiciilor de catre MFP * Ponta: Va invidiez pentru independenta * Presedintele CSM: Numerosi demnitari au subevaluat eficienta institutiilor * in 2014, cel mai mare numar de dosare de la infiintarea institutiei * Peste 10. 200 de cauze penale si peste 1. 130 de inculpati condamnati definitiv * Se vede cresterea cauzelor cu magistrati * S-au confiscat bunuri de peste 310 milioane euro Numarul persoanelor trimise in judecata de catre DNA s-a dublat, in anul 2014, acesta ajungand la 1. 100 inculpati, a transmis Laura Codruta Kovesi, la prezentarea raportului institutiei pe anul 2014. Potrivit sefei DNA, elementele definitorii ale anului 2014 au fost: cele mai multe dosare penale inregistrate, cele mai multe dosare penale de solutionat, cele mai multe solutionari, cele mai multe rechizitorii emise intr-un an, cele mai multe condamnari, cei mai multi demnitari de rang inalt investigati intr-un an.

DNA prezinta marti bilantul pe 2014. Victor Ponta si Klaus Iohannis participa la eveniment

Premierul Victor Ponta a ajuns, marti dimineata, la Cercul Militar National, unde Directia Nationala Anticoruptie DNA) va prezenta bilantul institutiei pe 2014.

Victor Ponta, replica pentru Kovesi: Avem 10 miliarde de recuperat de la firmele in insolventa. Platim toate salariile, nu doar pe ale medicilor (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a fost prezent la ceremonia pentru bilantul activitatii DNA, acolo unde a si tinut un discurs. Seful Executivului a tinut sa ii raspunda procurorului-sef, care a declarat ca.

Victor Ponta, luat la intrebari de revolutionarii stransi in fata Cercului Militar: Depuneti plangere la DNA (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a avut o scurta discutie cu unul dintre protestatarii aflati in fata Cercului Militar, unde a avut loc sedinta bilantului activitatii DNA la care Ponta a participat. Revolutionarii au.

Victor Ponta, luat la intrebari de revolutionarii stransi in fata Cercului Militar: Depuneti plangere la DNA (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a avut o scurta discutie cu unul dintre protestatarii aflati in fata Cercului Militar, unde a avut loc sedinta bilantului activitatii DNA la care Ponta a participat. Revolutionarii au.

Noi audieri la DNA, in dosarul in care a fost arestat cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu

Sunt noi audieri la DNA Ploiesti, in dosarul in care a fost arestat cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, un dosar in care a fost pus sub control judiciar si Sebastian Ghita. Fostul.

Marian Coman si Razvan Ciorba, audiati in dosarul in care este arestat Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta

Oamenii de afaceri Mihail Marian Coman si Vladimir Razvan Ciorba, suspecti in dosarul in care Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, este arestat preventiv sub acuzatia de deturnare de fonduri europene, sunt audiati, luni, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) Ploiesti.

Ioan Ghise, la Subiectiv: Bilantul DNA este contrafacut. Aici este numai o demagogie politica de imagine

Bilantul DNA pe 2014 este unul contrafacut, a declarat senatorul Ioan Ghise in emisiunea Subiectiv de la Antena 3. Bilantul acesta este contrafacut din urmatoare motive simple: primul nu se spune dintre.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )