Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kovesi prezinta bilantul DNA pe 2014: S-a inregistrat cel mai mare numar de demnitari de rang inalt investigati

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Kovesi prezinta bilantul DNA pe 2014: S-a inregistrat cel mai mare numar de demnitari de rang inalt investigati

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat, marti, in cadrul evenimentului in care prezinta bilantul DNA, ca in 2014 a fost inregistrat cel mai mare numar de demnitari de rang inalt investigati. continuă pe Wall-Street Ro

Kovesi, la bilantul DNA: 2014, un an record. Cei mai multi demnitari de rang inalt investigati

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, vicepremierul Gabriel Oprea, dar si generalul SRI Florian Coldea se afla, marti, printre invitatii la ceremonia privind bilantul de activitate a Directiei.

Kovesi, la bilantul DNA: 2014, un an record. Cei mai multi demnitari de rang inalt investigati (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, vicepremierul Gabriel Oprea, dar si generalul SRI Florian Coldea se afla, marti, printre invitatii la ceremonia privind bilantul de activitate a Directiei.

Laura Codruta Kovesi a mintit la bilantul DNA. Raportul pe 2014 o da de gol

Laura Codruta Kovesi a mintit la bilantul DNA, scrie Lumea Justitiei. Sefa DNA s-a laudat ca rata de achitare s-a mentinut foarte mica si in 2014, in timp ce raportul DNA arata o cifra mult mai.

Iohannis, la bilantul DNA: in 2014, institutia a functionat cu motoarele turate. Recuperarea prejudiciilor, obligatorie

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat marti, la bilantul DNA pe anul 2014, ideea ca Parlamentul sa nu se mai opuna anchetarii membrilor sai. Referitor la activitatea Directiei Nationale.

LIVETEXT/ VIDEO Laura Codruta Kovesi, la raportul de activitate al DNA pe 2014: Am facut cerere pentru 50 de noi posturi de procurori/ In 2015, prioritatile vor viza si cauzele in fraudarea achizitiilor publice, coruptia in mediul de afaceri, in educatie

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a prezentat bilantul activitatii institutiei pe anul 2014. La evenimentul care a inceput la ora 11. 00 participa si presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta si seful interimar al SRI. Kovesi a vorbit in discursul sau despre necesitatea cresterii numarului de procurori si a anuntat ca a facut cerere pentru 50 de noi posturi. Aceasta a precizat ca in anul 2014 s-au inregistrat cateva premiere, printre care si cel mai mare numar demnitari de rang inalt investigati. De asemenea, hotararile judecatoresti definitive in dosarele instrumentate de DNA au dus la confiscarea de bunuri de peste 310 milioane euro, de trei ori mai mult decat in 2013. Vezi in articol toate declaratiile lui Kovesi. Urmareste LIVE TEXT si LIVE VIDEO principalele declaratii.

Laura Codruta Kovesi, la raportul de activitate al DNA pe 2014: Am facut cerere pentru 50 de noi posturi de procurori/ In 2015, prioritatile vor viza si cauzele in fraudarea achizitiilor publice, coruptia in mediul de afaceri, in sanatate, cu accent pe c

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a prezentat bilantul activitatii institutiei pe anul 2014. La evenimentul care a inceput la ora 11. 00 participa si presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta si seful interimar al SRI. Kovesi a vorbit in discursul sau despre necesitatea cresterii numarului de procurori si a anuntat ca a facut cerere pentru 50 de noi posturi. Aceasta a precizat ca in anul 2014 s-au inregistrat cateva premiere, printre care si cel mai mare numar demnitari de rang inalt investigati. De asemenea, hotararile judecatoresti definitive in dosarele instrumentate de DNA au dus la confiscarea de bunuri de peste 310 milioane euro, de trei ori mai mult decat in 2013.

Laura Codruta Kovesi prezinta marti raportul de activitate al DNA pe 2014

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, prezinta marti bilantul activitatii institutiei pe anul 2014. La eveniment urmeaza sa participe presedintele Klaus Iohannis si sefii institutiilor din justitie. Activitatea DNA a fost marcata in 2014 de numarul mare de dosare deschise si de arestari, printre cele mai importante anchete fiind cazul cunoscut sub numele de Microsoft in care s-a cerut in premiera ridicarea imunitatii in acelasi timp pentru 9 fosti ministri.

UPDATE. Bilant DNA 2014: Dosarele depasesc 2 MILIARDE de euro. Peste 1100 de condamnari definitive

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, prezinta marti bilantul activitatii institutiei pe anul 2014.

Ioan Ghise, la Subiectiv: Bilantul DNA este contrafacut. Aici este numai o demagogie politica de imagine

Bilantul DNA pe 2014 este unul contrafacut, a declarat senatorul Ioan Ghise in emisiunea Subiectiv de la Antena 3. Bilantul acesta este contrafacut din urmatoare motive simple: primul nu se spune dintre.

Adrian Ursu: Am vazut astazi un pelerinaj jenant la bilantul DNA. Ma ingrijoreaza ca institutiile deformate de Basescu sunt imbratisate de ceilalti

Jurnalistul Adrian Ursu sustine ca astazi, la bilantul DNA, a avut loc un pelerinaj jenant al tuturor liderilor politici. Mie Basescu Traian imi provoaca in continuare repulsie, ma indignez, imi creste.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )