Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ponta, despre DNA: Va invidiez pentru independenta si rezultatele din 2014

România Liberă România Liberă,
Ponta, despre DNA: Va invidiez pentru independenta si rezultatele din 2014

Premierul a asigurat conducerea DNA ca buna colaborare a Executivului cu institutiile din sistemul de justitie, cu Consiliul Superior al Magistraturii, inalta Curte de Casatie si Justitie sau Ministerul Public, va continua in anii urmatori. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, la bilantul DNA: Va invidiez pentru independenta si rezultae

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in cadrul evenimentului in care s-a prezentat bilantul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pe 2014, ca invidiaza aceasta institutie pentru rezultatele de anul trecut si pentru independenta.

Ponta, la bilantul DNA: Va invidiez pentru independenta

Premierul Victor Ponta a cerut sprijinul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in lupta impotriva evaziunii fiscale, marti, la sedinta de bilant a institutiei. Seful Guvernului a amintit ca bugetul de.

Ora 17: Seful CCR, despre scandalul votului pentru Udrea. Deputatul, la iesirea din sediul DNA: Mi s-au adus la cunostinta noile invinuiri

UPDATE: Seful CCR, Augustin Zegrean, va face declaratii la ora 17, despre scandalul votului pentru Elena Udrea. UPDATE:Dupa mai bine de cinci ore de audieri, Elena Udrea a iesit din sediul DNA si a spus in.

Ministrul Cazanciuc cauta in strainatate solutii pentru imbunatatirea conditiilor din inchisori

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a discutat, luni, la Londra cu omologul sau britanic, Shailesh Vara, despre identificarea unor solutii la nivelul Uniunii Europene pentru imbunatatirea conditiilor din penitenciare.

Victor Ponta, despre votul pentru Hellvig: Nu e bine sa fie toata puterea la un partid, un principiu care se aplica doar PSD-ului. il vom vota pe Hellvig (VIDEO)

Liderul PSD Victor Ponta a anuntat ca formatiunea pe care o conduce il va vota pe Eduard Hellvig in Parlament pentru preluarea conducerii SRI, insa a mentionat ca discutia de anul trecut, privind impartirea.

VIDEO Victor Ponta despre pozitia PSD fata de nominalizarea lui Hellvig la sefia SRI: Nu ne vom opune, votam pentru Hellvig

Premierul Victor Ponta a declarat luni, dupa sedinta conducerii partidului, ca PSD va vota propunerea facuta de presedintele Klaus Iohannis pentru sefia SRI: Nu ne vom opune, votam pentru dl Hellvig in special pentru ca am lucrat foarte bine in perioada USL, a spus seful PSD. Anuntul vine dupa ce UNPR si PC - colegii de alianta guvernamentala, anuntasera ca vor vota pentru Hellvig fara sa astepte consultarea cu PSD.

Ce a spus Victor Ponta despre programul Internet in scoala ta

Premierul Victor Ponta a admis, luni, ca a participat la semnarea programului Internet in scoala ta, dar ca nu cunoaste si nu poate sa comenteze suspiciunile de frauda, legate de acest caz in care este vizata firma fratelui lui Sebastian Ghita, SC 2K Telecom SRL.

Ponta, despre o eventuala chemare ca martor in dosarul Referendumul: Ma duc cu toata inima (VIDEO)

Presedintele PSD, Victor Ponta, a precizat luni ca, in cazul in care va fi chemat ca martor la inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul Referendumul, in care este cercetat Liviu Dragnea, se va.

Ministerul Justitiei vrea bani pentru imbunatatirea conditiilor din penitenciare

Ministerul Justitiei MJ) cere suplimentarea bugetului pe 2015 cu 2 milioane de lei, pentru deratizare, dezinsectie si achizitionarea de saltele si asternuturi pentru penitenciare, precum si pentru realizarea unor studii de fezabilitate pentru doua inchisori noi, potrivit unui proiect de hotarare, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )