Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ponta: Cei mai multi dintre candidatii USL vor fi parlamentari in functie, inclusiv veniti de la PDL

Adevărul Adevărul,
Ponta: Cei mai multi dintre candidatii USL vor fi parlamentari in functie, inclusiv veniti de la PDL

Candidatii USL pentru alegerile parlamentare vor fi anuntati oficial probabil pana la 15 octombrie, iar cei mai multi dintre acestia vor fi parlamentari aflati in prezent in functie, existand si cazuri de parlamentari trecuti de la PDL la USL, a declarat liderul USL, premierul Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Ponta: Cei mai multi dintre candidatii USL vor fi parlamentari in functie, inclusiv veniti ...

Candidatii USL pentru alegerile parlamentare vor fi anuntati oficial probabil pana la 15 octombrie, iar cei mai multi dintre acestia vor fi parlamentari aflati in prezent in functie, existand si cazuri de parlamentari trecuti de la PDL la USL, a declarat liderul USL, premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. El a confirmat, la postul B1 TV, ca s-a intalnit la Guvern cu ceilalti lideri USL, precizand ca a fost formata echipa care, in luna octombrie, va prezenta agenda de guvernare pentru anii .

Ponta: Cei mai multi din candidatii USL vor fi parlamentari in functie, inclusiv veniti de la PDL

Candidatii USL pentru alegerile parlamentare vor fi anuntati oficial probabil pana pe 15 octombrie, iar cei mai multi dintre acestia vor fi parlamentari aflati in prezent in functie, existand si cazuri de.

Victor Ponta: Negocierile privind candidatii la parlamentare s-au incheiat cu bine. Cei mai multi sunt parlamentari in functie

Premierul Victor Ponta a declarat marti, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, ca USL va prezenta candidatii nominalizati pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, precizand ca cei ma.

Ponta: Este necesara marirea cotei unice de 16% pentru ca Guvernul sa aiba mai multi bani ...

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la Targu Jiu, ca este necesara majorarea cotei unice de 16 la % astfel incat Guvernul sa aiba mai multi bani la buget pentru scoli spitale si drumuri, potrivit Mediafax. Citeste si:Turcan: Ideea turnatoriei la Fisc, stupida si periculoasa Premierul a declarat, luni, la Targu Jiu, intr-o conferinta de presa, ca veniturile bugetare din acest an au crescut doar prin decapitarea caracatitei care era in varful Agentiei Nationale .

Doar in Romania: Mai multi turisti care fac turul Europei pe biciclete au fost atacati de romi

Mai multi turisti straini care fac turul Europei pe biciclete au fost atacati cu pietre de mai multi romi, majoritatea copii, in localitatea salajeana Surduc, iar in urma incidentului unul dintre straini -.

UPDATE Mai multi biciclisti canadieni si britanici au fost atacati de tigani la intrare in Cluj; acestia au legat drumul cu o sfoara si le-au furat gentile turistilor

Un grup format din 19 biciclisti din Canada, Anglia, Australia si Noua Zeelanda a fost atacat de mai multi tigani la intrarea in judetul Cluj, dinspre judetul Salaj, vineri in jurul orei 16. 00, potrivit site-ului Stiri de Cluj. Au legat drumul cu o sfoara si ne-au blocat. Din spate, mai multe persoane ne-au atacat si au inceput sa ne ia gentile de voiaj, pe care le aveam pe bicicleta. Voiau sa ne fure lucrurile. Unul dintre colegii nostri a fost lovit cu un bolovan in mana. Si-a ridicat mana stanga pentru a-si apara fata si i-a fost rupta mana, a povestit Rick Price, unul dintre turisti.

IGPR: Mai multi ofiteri de politie au plecat vineri intr-o misiune operativa in Haiti

Mai multi ofiteri de politie au plecat vineri intr-o misiune operativa in Haiti, unde vor desfasura activitati in capitala tarii, Port-au-Prince, dar si in alte patru regiuni, informeaza un comunicat al.

VIDEO Atacul de la Benghazi: O inregistrare video arata mai multi libieni incercand sa il scoata pe geamul consulatului pe ambasadorul american

O inregistrare filmata de un amator care a aparut in presa duminica pare a arata mai multi libieni incercand sa ii scoata trupul imobil al ambasadorului american J. Christopher Stevens pe geamul consulatului din Benghazi, dupa ce acesta a fost atacat saptamana trecut de militanti islamisti, scrie New York Times. Acesta este inca un detaliu care sprijina teoria potrivit careia Stevens a murit sufocat din cauza fumului, fiind inchis intr-o camera sigura.

Ponta: Dupa alegerile din 9 decembrie, USL va avea majoritate absoluta

Premierul Victor Ponta a declarat astazi, la Murighiol, ca USL va avea majoritate absoluta dupa alegerile din 9 decembrie si ca nu mai este niciun colegiu national unde sa se renegocieze.

Ponta: Cel mai mare dezastru in absorbtia fondurilor UE a fost produs in 2009-2011 de catre ...

Cel mai mare dezastru in absorbtia fondurilor europene a fost produs in perioada 2009-2011 de catre Autoritatea pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice ANRMAP), care devenise un un cabinet de avocatura pentru cine vroia sa ia fonduri, a declarat, marti, premierul Victor Ponta, scrie Mediafax. Citeste si: Ponta: La Oltchim am primit o oferta exotica, iar cei de la Chimcomplex sunt prea miciVictor Ponta: Cota unica de 16% ramane neschimbataLIVE TEXT. Ponta: Romania este o .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )