Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ponta: Nu am conditionat acceptarea lui Stirbu de votul pro-amnistie al PNL. E o tampenie

Antena3 Antena3,
Ponta: Nu am conditionat acceptarea lui Stirbu de votul pro-amnistie al PNL. E o tampenie

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca nu a conditionat acceptarea nominalizarii deputatului liberal Gigel Stirbu la portofoliul Culturii de votul pro-amnistie al PNL, el aratand ca nu a vorbit de asa. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Nu am conditionat acceptarea lui Stirbu de votul pro-amnistie al PNL. Este o tampenie

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, pentru Mediafax, ca nu a conditionat acceptarea nominalizarii deputatului liberal Gigel Stirbu la portofoliul Culturii de votul pro-amnistie al PNL, el aratand ca nu a vorbit de asa ceva cu nimeni si ca informatia este o tampenie.

Ponta: Nu am conditionat acceptarea lui Stirbu de votul pro-amnistie al PNL

Premierul Victor Ponta infirma orice zvon legat de faptul ca a conditionat acceptarea propunerii liberalului Gigel Stirbu pentru functia de ministru al Culturii de votul pro-amnistie al PNL.

Ponta: Nu am conditionat acceptarea lui Stirbu de votul pro-amnistie al PNL.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri,ca nu a conditionat acceptarea nominalizarii deputatului liberal Gigel Stirbu la portofoliul Culturii de votul pro-amnistie al PNL, transmite Mediafax. E o tampenie! Ce legatura are cultura cu amnistia? Nici macar nu am vorbit de asa ceva cu cineva!, a spus Victor Ponta. Totodata, intrebat daca va accepta nominalizarea lui Gigel Stirbu la Cultura, Ponta nu a raspuns. Citeste si: Antonescu: Stirbu nu va depune juramantul in seara asta Crin .

Surse: PNL acuza ca Ponta conditioneaza numirea lui Stirbu la Cultura de votarea legii amnistiei si gratierii

Liberalii acuza, potrivit unor surse, ca premierul Victor Ponta conditioneaza numirea lui Gigel Stirbu la Ministerul Culturii de votarea legii amnistiei si gratierii. in ceea ce priveste modificarile la.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )