Libnet.ro
UNICEF

13:00

Victor Ponta: Nu am conditionat acceptarea lui Stirbu de votul pro-amnistie al PNL. Este o tampenie

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Nu am conditionat acceptarea lui Stirbu de votul pro-amnistie al PNL. Este o tampenie

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, pentru Mediafax, ca nu a conditionat acceptarea nominalizarii deputatului liberal Gigel Stirbu la portofoliul Culturii de votul pro-amnistie al PNL, el aratand ca nu a vorbit de asa ceva cu nimeni si ca informatia este o tampenie. continuă pe Hotnews

Ponta: Nu am conditionat acceptarea lui Stirbu de votul pro-amnistie al PNL.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri,ca nu a conditionat acceptarea nominalizarii deputatului liberal Gigel Stirbu la portofoliul Culturii de votul pro-amnistie al PNL, transmite Mediafax. E o tampenie! Ce legatura are cultura cu amnistia? Nici macar nu am vorbit de asa ceva cu cineva!, a spus Victor Ponta. Totodata, intrebat daca va accepta nominalizarea lui Gigel Stirbu la Cultura, Ponta nu a raspuns. Citeste si: Antonescu: Stirbu nu va depune juramantul in seara asta Crin .

Ponta: Nu am conditionat acceptarea lui Stirbu de votul pro-amnistie al PNL. E o tampenie

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca nu a conditionat acceptarea nominalizarii deputatului liberal Gigel Stirbu la portofoliul Culturii de votul pro-amnistie al PNL, el aratand ca nu a vorbit de asa.

Ponta: Nu am conditionat acceptarea lui Stirbu de votul pro-amnistie al PNL

Premierul Victor Ponta infirma orice zvon legat de faptul ca a conditionat acceptarea propunerii liberalului Gigel Stirbu pentru functia de ministru al Culturii de votul pro-amnistie al PNL.

Surse: PNL acuza ca Ponta conditioneaza numirea lui Stirbu la Cultura de votarea legii amnistiei si gratierii

Liberalii acuza, potrivit unor surse, ca premierul Victor Ponta conditioneaza numirea lui Gigel Stirbu la Ministerul Culturii de votarea legii amnistiei si gratierii. in ceea ce priveste modificarile la.

Victor Ponta critica Ambasada SUA: Reactia lor a fost o greseala si o sa le comunic

Premierul Victor Ponta a criticat Ambasada SUA pentru reactia dura la adresa modificarii Codului Penal: reactia a fost o greseala si o sa le comunic asta, a spus joi Victor Ponta, in prima sa reactie publica dupa votul din Parlament in care demnitarilor le-a fost acordata o super-imunitate.

Victor Ponta critica Ambasada SUA: Reactia lor a fost o greseala si o sa le comunic. Chevron investeste in Romania sau poate sa plece din Romania daca nu se aplica legea

Premierul Victor Ponta a criticat Ambasada SUA pentru reactia dura la adresa modificarii Codului Penal: reactia a fost o greseala si o sa le comunic asta, a spus joi Victor Ponta, in prima sa reactie publica dupa votul din Parlament in care demnitarilor le-a fost acordata o super-imunitate.

Victor Ponta: Este foarte bine sa ne consultam cu ambasadele, nu sa ne atraga atentia/ Despre declaratia lui Swoboda: Liderul socialistilor europeni a citit in presa, le-am cerut europarlamentarilor sa le spuna despre ce e vorba

Premierul Victor Ponta a a afirmat vineri ca declaratiile de principiu ale ambasadelor privind modificarile aduse Codului penal sunt bune, ca este deschis consultarii, dar nu e cazul sa atraga nimeni atentia, transmite Agerpres. Referitor la declaratia de joi a liderului socialistilor europeni Hannes Swoboda, care a criticat dur aceste modificari afiramnd ca sunt un adevarat pas inapoi pentru Romania, Ponta a declarat ca acesta a citit in presa si ca le-a cerut europarlamentarilor sa le spuna socialistilor europeni despre ce e vorba.

Victor Ponta: I-am transmis insarcinatului cu afaceri al ambasadei SUA ca nu e cazul sa ne atraga atentia; nu ne mai atrage atentia nici Moscova, nici nimeni altcineva/ Despre declaratia lui Swoboda: Liderul socialistilor europeni a citit in presa, le-am

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca i-a transmis insarcinatului cu afaceri al SUA ca nu trebuie sa atraga atentia niciodata la nimic si ca de atras atentia nu ne mai atrage atentia nici Moscova, nici altcineva. Referitor la declaratia de joi a liderului socialistilor europeni Hannes Swoboda, care a criticat dur aceste modificari afiramnd ca sunt un adevarat pas inapoi pentru Romania, Ponta a declarat ca acesta a citit in presa si ca le-a cerut europarlamentarilor sa le spuna socialistilor europeni despre ce e vorba, transmite Agerpres.

Victor Ponta, intrebat de ce nu aproba memorandumul cu Rompetrol si proiectul Rosia Montana prin Hotarari de Guvern: Noi luam decizii, dupa aceea noi raspundem pentru ele

Premierul Victor Ponta da vina pe batalia politica pentru faptul ca mari proiecte de investitii au esuat in Romania. Ponta a facut referire la legea privind aprobarea memorandumului cu Rompetrol si legea minelor, una fiind declarata neconstitutionala, iar cealalta picand in Parlament din cauza voturilor insuficiente. Insa, Executivul ar putea sa aprobe aceste proiecte prin Hotarari de Guvern. Intrebat de jurnalisti de ce nu ia in calcul aceasta posibilitate, Ponta a raspuns: Noi luam decizii, dupa aceea noi raspundem pentru ele, ceea ce dvs aveti marele beneficiu ca nu raspundeti pentru asta si am facut un proiect de lege, a fost aprobat de parlament.

Victor Ponta: Cred ca aderarea la euro trebuie sa faca parte din marele proiect privind aniversarea a 100 de ani de Romania, iar 2018 este o data rezonabila

Premierul Victor Ponta considera ca aderarea Romaniei la zona euro ar trebui sa aiba loc in 2018, atunci cand Romania va sarbatori 100 de ani de la marea unire. Trebuie sa legam obiectivele simbolice de date simbolice. Am vorbit cu guvernatorul BNR despre un calendar realist pentru intrarea in zona euro. Cred ca daca legam momentele simbolice de date simbolice avem sanse foarte mari. Cred, in mod sigur, ca trebuie sa faca parte din marele proiect care aniversaza 100 de ani de Romania, cred ca 2018 este o data rezonabila, a declarat premierul Victor Ponta in cadrul dezbaterii Romania investitiilor-Romania Dezvoltarii de la BNR.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2568 seconds )