Libnet.ro
UNICEF

04:40

Ponta: Cred ca cea mai mare FRAUDA e comisa de Petrache (PNL Ilfov). Depunem plangere

Antena3 Antena3,
Ponta: Cred ca cea mai mare FRAUDA e comisa de Petrache (PNL Ilfov). Depunem plangere

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Antena 3, dupa exit-pollul de la alegerile europarlamentare, ca cea mai mare frauda pare sa fi fost facuta de vicepresedintele PNL Marian Petrache, in Ilfov,. continuă pe Antena3

Hunedorenii, cea mai mare prezenta la vot

Prezenta cea mai mare la vot la alegerile parlamentare partiale, pana la ora 19. 00, a fost in colegiul din Hunedoara - 38,09%, iar cei mai putini votanti s-au prezentat la urne in colegiul din Timis - 15,15%, transmite Mediafax.

FOTO. Bucuresti: Cea mai mare sala de sport cu acces gratuit a fost deschisa in Oraselul Copiilor

Primarul Cristian Popescu Piedone a inaugurat, vineri, cea mai mare sala de sport cu acces gratuit din Capitala. Sala este situata in Oraselul Copiilor din sectorul 4 al Capitalei si ofera copiilor si adolescentilor cu varsta de pana la 18 ani posibilitatea de a practica gratuit sporturi precum baschet, handbal, volei, tenis de masa.

Piedone a inaugurat cea mai mare sala de sport din Capitala

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, a inaugurat, ieri, Sala de Sport Multifunc and tionala din Ora and selul Copiilor, cea mai mare de acest fel din Capitala, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Primaria Sectorului 4: Se inaugureaza cea mai mare sala de sport cu acces gratuit din Capitala

Vineri, 23 mai, in Capitala va fi inaugurata cea mai mare sala de sport cu acces gratuit. Aceasta se afla in Oraselul Copiilor din sectorul 4 al Bucurestiului.

INFOGRAFIE Axl Rose a fost desemnat cantaretul cu cea mai mare intindere vocala, depasind-o pe Mariah Carey

Rockerul Axl Rose, solistul trupei Guns N Roses, a invins-o pe Mariah Carey in lupta pentru castigarea titlului de cantaret cu cea mai mare amplitudine vocala din toate timpurile, potrivit unui studiu recent.

Cea mai mare banca din SUA, amendata cu profitul pe 3 minute

JPMorgan Chase, cea mai mare banca din SUA dupa active, a fost amendata cu 95. 000 dolari, suma egala cu profitul pe care l-a obtinut anul trecut in circa 3 minute. Institutia nu a raportat adecvat de 6. 300 de ori tranzactii cu obligatiuni catre un.

Cea mai mare banca din SUA dupa active, JPMorgan, a fost amendata cu profitul pe 3 minute. A incalcat o regula de 6.300 de ori

Cea mai mare banca din SUA dupa active, JPMorgan Chase, a fost amendata cu 95. 000 dolari, suma egala cu profitul pe care l-a obtinut anul trecut in circa 3 minute, dupa ce nu a raportat adecvat de 6. 300 de ori tranzactii cu obligatiuni catre un sistem de urmarire a preturilor.

Se pregateste cea mai mare parcare din Targoviste. Va avea 700 de locuri

Primarul Gabriel Boriga a promis ca saptamana viitoare, muncitorii vor amenaja parcarea din spatele Cimitirului Simuleasa. Edilul spune ca locul va deveni cea mai mare parcare din Targvoiste, cu 680 de locuri de parcare. Echipa Primariei Targoviste este zilnic in teren pentru a vedea cum decurg lucrarile de asfaltare si modernizare prin Programul Integrat de Dezvoltare Urbana.

BEC: Prezenta la vot pana la ora 13:00 12,54% la nivel national, 11,30% in Bucuresti. Cea mai mare prezenta, in Olt. Cea mai redusa, in Maramures

30: Biroul Electoral Central a anuntat, duminica, la ora 14:30, cea mai recenta estimare privind prezenta la vot la alegerile europarlamentare 2014. Datele arata prezenta inregistrata pana la ora 13:0.

BEC: Prezenta la vot pana la ora 16:00 18,41% la nivel national, 16,36% in Bucuresti. Cea mai mare prezenta, in Olt. Cea mai redusa, in Ialomita

30: Biroul Electoral Central a anuntat, duminica, la ora 17:30, cea mai recenta estimare privind prezenta la vot la alegerile europarlamentare 2014. Datele arata prezenta inregistrata pana la ora 16:0.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )