Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ponta: Daca USL ia majoritate, Basescu o sa inghita porci, pisici si caini

Hotnews Hotnews,
Ponta: Daca USL ia majoritate, Basescu o sa inghita porci, pisici si caini

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Arad, raspunzand unei intrebari referitoare la diverse jigniri pe care i le-ar fi adresat presedintele Traian Basescu, ca, daca USL va castiga majoritatea mandatelor la alegeri, Basescu o sa inghita si porci si pisici si caini. continuă pe Hotnews

Ponta: Daca USL ia majoritate, Basescu o sa inghita porci, pisici si caini.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Arad, raspunzand unei intrebari referitoare la diverse jigniri pe care i le-ar fi adresat presedintele Traian Basescu, ca, daca USL va castiga majoritatea mandatelor la alegeri, Basescu o sa inghita si porci si pisici si caini, potrivit Mediafax. Victor Ponta a fost intrebat, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul PSD Arad, cum comenteaza jignirile care ii sunt aduse de Traian Basescu. Daca - asa cum e din ce in ce mai probabil - USL va .

Ponta: Daca USL ia majoritate, Basescu o sa inghita porci, pisici si caini

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Arad, raspunzand unei intrebari referitoare la diverse jigniri pe care i le-ar fi adresat seful statului, ca, daca USL va castiga majoritatea mandatelor la alegeri,.

Antonescu il ameninta cu suspendarea pe Basescu, daca USL va avea 50%+1 si presedintele nu-l pune pe Ponta premier

Presedintele PNL,CrinAntonescu, a atentionat miercuri seara, la Antena 3, ca daca USL va avea majoritate absoluta in Parlament si il va propune pe Ponta premier, iar Traian Basescu nu va accepta,.

Ponta: Daca scapam de Berceanu, Videanu, Boagiu si altii, avem si autostrazi.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, pe tronsonul Cernavoda-Medgidia al Autostrazii Soarelui, ca daca scapam de Berceanu, Videanu, Boiagiu si altii, Romania va reusi sa aiba si autostrazi, transmite corespondentul Mediafax. Autostrada Comarnic-Brasov a fost proiectata si s-a ajuns la faza de licitatie in 2009. Avea termen de executie 36 de luni, daca Berceanu o semna atunci acum era gata. Daca scapam de Berceanu, Videanu, Boagiu si altii, avem si autostrazi, a spus Ponta. Ponta a .

Ponta: Daca denuntatorul nu era prost gramada, stia ca l-am schimbat pe Stan de la PSD ...

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, miercuri, ca daca denuntatorul lui Ion Stan nu ar fi fost prost facut gramada ar fi stiut ca acesta a fost schimbat din functie si nu mai este presedinte al PSD Dambovita, dar si faptrul ca Stan nu avea o relatie buna cu presedintele CJ, Adrian Tutuianu, potrivit Mediafax. Strict ca o observatie politica, daca vreti: nu stiu ce a vorbit domnul Stan cu denuntatorul, dar stiu un singur lucru, ca acel denuntator, daca nu era chiar prost facut gramada, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )