Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ponta despre Banicioiu, acuzat pentru luare de mita: Trece printr-o experienta traumatizanta

România Liberă România Liberă,
Ponta despre Banicioiu, acuzat pentru luare de mita: Trece printr-o experienta traumatizanta

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a reactionat dupa solicitarea facuta de DNA pentru a incepe . continuă pe România Liberă

Nicolae Banicioiu, acuzat de luare de mita si trafic de influenta cand era ministru al Sanatatii

In conformitate cu prevederile legale si constitutionale, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie a cerut ridicarea imunitatii pentru un deputat acuzat de trafic de influenta si luare de mita. Acest deputat ar fi Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii in guvernul Ponta. El ar fi primit o mita de aproximativ 2,6 milioane de lei, potrivit unui comunicat al DNA.

Nicolae Banicioiu, acuzat de luare de mita si trafic de influenta cand era ministru al Tineretului

In conformitate cu prevederile legale si constitutionale, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie a cerut ridicarea imunitatii pentru un deputat acuzat de trafic de influenta si luare de mita. Acest deputat ar fi Nicolae Banicioiu, fost ministru al Tineretului in guvernul Ponta. El ar fi primit o mita de aproximativ 2,6 milioane de lei, potrivit unui comunicat al DNA.

Comisar sef din IGPR, pus sub acuzare de DNA pentru luare de mita, in perioada in care a fost politist judiciar anticoruptie

Un comisar sef din IGPR, fost ofiter de politie judiciara in cadrul DNA, este acuzat de procurori de luare de mita si permiterea accesului la informatii care nu sunt destinate publicitatii.

Doctorita Carmen Dorobat, condamnata la 3 ani de inchisoare pentru luare de mita Sotul sau, 2 ani si 3 luni de inchisoare

Carmen Dorobat, manager al Spitalului de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Iasi a fost condamnata luni la 3 ani de inchisoare in dosarul in care era acuzata ca a primit mita de la studenti pentru a-i promova la examene, scrie ziaruldeiasi. ro.

Banicioiu, suspectat de DNA de luare de mita si trafic de influenta: Doresc sa am acces la dosar cat de repede Nu voi mai candida pentru un nou mandat de parlamentar

Deputatul Nicolae Banicioiu, suspectat de DNA ca ar fi primit mita aproximativ 800. 000 de euro in perioada in care a fost ministru, sustine ca acuzatiile vehiculate in presa sunt false, ca vrea sa aiba acces cat mai repede la dosar si sa ii fie ridicata imunitatea pentru ca nu ar avea nimic de ascuns. El anunta ca a decis sa nu mai candideze pentru un nou mandat de parlamentar.

Victor Ponta, despre prefectul Capitalei: Prostia si incompetenta ucid mai multe victime decat la Colectiv

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, este exemplul perfect pentru sloganul Incompetenta ucide. Fostul premier sustine ca in aceasta perioada de pandemie de Co.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )