Libnet.ro
UNICEF

23:00

Mesajul presedintelui Basescu pentru cei care isi sarbatoresc onomastica in Duminica Floriilor

B1 B1,
Mesajul presedintelui Basescu pentru cei care isi sarbatoresc onomastica in Duminica Floriilor

Presedintele Romaniei a transmis duminica un mesaj cu prilejul Sarbatorii Floriilor, urand La multi ani! celor care isi sarbatoresc ziua onomastica. Transmit cele mai bune ganduri si sincerele mele. continuă pe B1

Aproape 1.500.000 de romani isi sarbatoresc ziua onomastica de Florii

Potrivit statisticilor Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, 1. 783 cetateni romani, respectiv 634. 935 barbati si 850. 848 femei, isi sarbatoresc onomastica cu ocazia sarbatorii Floriilor.

Circa 1,5 milioane de romani isi sarbatoresc onomastica de Florii

Aproape 1,5 milioane de romani, dintre care peste 850. 000 de femei, isi serbeaza onomastica de Florii, dintre acestia cei mai multi avand numele Florin, Viorel, Viorica si Florentina, informeaza Ministerul Afacerilor Interne, scrie Mediafax .

Reduceri la cursurile de calificare pentru cei care au book selfie pe Facebook

Clujeanul Victor Miron, care a creat conceptul de book selfie, a convins o firma ce ofera cursuri de formare profesionala sa se alature campaniei de promovare a lecturii initiate de el.

INCOME. Ministrul Muncii anunta masuri noi pentru tinerii care vor sa munceasca

Peste 5. 000 de tineri s-ar putea angaja cu ajutorul unui voucher, incepand de luna viitoare. Ministerul Muncii lucreaza la un proiect prin care firmele vor primi facilitati fiscale pe baza tichetului pe care.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )