Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ponta despre concluziile presedintelui de la Consiliul European: Traian Basescu stie sa vanda partea plina a paharului

B1 B1,
Ponta despre concluziile presedintelui de la Consiliul European: Traian Basescu stie sa vanda partea plina a paharului

Premierul Victor Ponta a comentat, sambata, aflat la Suceava, concluziile aduse de catre Traian Basescu de la summitul UE, spunand ca presedintele stie sa vanda partea plina a paharului ca sa nu se. continuă pe B1

intrevederea dintre Basescu, Van Rompuy si Barroso s-a incheiat. Ce cerut presedintele Romaniei la Consiliul European

Intrevederea de lucru a presedintelui Traian Basescu pe tema bugetului UE 2014-2020 cu Herman Van Rompuy - presedintele Consiliului European si Jose Manuel Barroso - presedintele Comisiei Europene s-a incheiat,.

intrevederea dintre Basescu, Van Rompuy si Barroso s-a incheiat. Ce a cerut presedintele Romaniei la Consiliul European

Intrevederea de lucru a presedintelui Traian Basescu pe tema bugetului UE 2014-2020 cu Herman Van Rompuy - presedintele Consiliului European si Jose Manuel Barroso - presedintele Comisiei Europene s-a incheiat,.

Gafa la Bruxelles: Traian Basescu, luat drept premierul Romaniei

Canalul EbS European broadcasting Service - serviciul audiovizual al Comisiei Europene), care a difuzat online imagini cu sosirea presedintelui Traian Basescu la Consiliul European, a gresit functia acestuia. La.

Presedintia a primit de la Guvern mandatul pentru Consiliul European

Presedintia a primit de la Guvern miercuri, in jurul orei 17:00, in timp ce presedintele Traian Basescu se afla in drum spre Bruxelles, memorandumul privind pozitia Executivului legata de negocierea cadrului financiar multianual al UE 2014-2020 la reuniunea Consiliului European, care se va desfasura joi si vineri, a anuntat Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al presedintelui Basescu, citat de Mediafax.

Traian Basescu despre Consiliu European: Nu sint pesimist. Va fi o negociere dificila, nu exclud posibilitatea sa nu ajungem la o solutie

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, inainte de plecarea la Bruxelles, ca negocierile din cadrul Consiliului European, pentru bugetul UE 2014-2020, se anunta dificile si ca nu exclude posibilitatea de a nu se ajunge la o solutie. Nu sint pesimist. Dar asta ma caracterizeaza si in cele mai dificile momente nu am pesimismul ca principal mod de a actiona si ca principala stare de lucru a declarat seful statului in conferinta de presa sustinuta pe Aeroportul international Henri Coanda. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile presedintelui.

Traian Basescu, inainte de a pleca la Consiliul European: E posibil sa nu se ajunga la o concluzie

Presedintele Traian Basescu face declaratii miercuri, la Aeroportul Otopeni, inainte de a pleca la ConsiliulEuropean de la Bruxelles. Principalele declaratii ale sefului statului:- va fi o negociere dificila.

Presedintele Traian Basescu pleaca la Bruxelles. Va tine cont de rezolutia Parlamentului?.

Presedintele Traian Basescu pleaca, mercuri, la Bruxelles, unde va reprezenta Romania la Consiliul European din 22-23 noiembrie, cand se va negocia bugetul Uniunii Europene pentru 2014-2020. Chiar daca Parlamentul a adoptat, marti, cu 237 de voturi pentru, niciun vot impotriva si o abtinere, in conditiile absentei parlamentarilor PDL, o rezolutie care arata ca presedintele Traian Basescu trebuie sa apere interesul national, sustinand la Consiliul European propunerile CE si PE de buget, .

Sova: Chiar daca Basescu nu va utiliza dreptul de veto in Consiliul European, nu e motiv de suspendare

Ministrul pentru relatia cu Parlamentul Dan Sova spune ca, chiar daca Traian Basescu va nesocoti mandatul Guvernului si al legislativului si nu va utiliza dreptul de veto la Consiliul European, acesta nu reprezinta un motiv de suspendare din functie, din punct de vedere constitutional.

Basescu, inainte de a pleca la Consiliul European: E posibil sa nu se ajunga la o concluzie

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la Aeroportul Otopeni, inainte de a pleca la Bruxelles, ca, desi este o fire optimista, crede ca e posibil ca la Consiliul European la care merge sa nu se ajunga.

LIVE TEXT Traian Basescu, declaratie de presa la finalul Consiliului European de toamna: Nu s-a ajuns la un buget al UE, dar in mod categoric s-au facut progrese. / Pentru exercitiul bugetar 2014 - 2020, agricultorii romani vor avea la plati directe o cre

Am ajuns pe la jumatatea CE, prima jumatate s-a desfasurat in 2012, a doua in 2013, in prima parte a anului, speram ianuarie - februarie. Nu s-a ajuns la un buget al UE pentru 2014 - 2020 dar in mod categoric s-au facut progrese pentru ca in timp ce pentru unele state esential este nivelul de contributie, pentru altele e nivelul bugetelor de coeziune sau pentru PAC, am putea spune este aparenta contradictie intre contributorii neti si beneficiarii neti, a afirmat vineri presedintele Traian Basescu, la finalul Consiliului European de toamna de la Bruxelles. Vezi LIVE TEXT in articol declaratiile presedintelui.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )