Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta, despre declaratia lui Basescu privind Dacia:Un nebun arunca o piatra si toti ...

România Liberă România Liberă,
Ponta, despre declaratia lui Basescu privind Dacia:Un nebun arunca o piatra si toti ...

Premierul Victor Ponta a comentat in mod ironic declaratiile lui Traian Basescu despre uzinele Dacia din Romania. Stiti cum, un nebun arunca o piatra si dupa aia alergam toti s-o scoatem. Apreciez foarte mult pozitia unuia dintre marii investitori traditionali in Romania, Dacia-Renault, care si astazi a anuntat ca isi continua investitiile in Romania. Nu intamplator spun ca nebunul arunca cu piatra si reusim s-o scoatem cu greu, le-a spus Ponta ministrilor, la inceputul sedintei de . continuă pe România Liberă

Ambasadorul Frantei, despre declaratia presedintelui Traian Basescu privind pierderea asamblarii Dacia: Nu as vrea sa polemizez pe acest subiect, as vrea sa spun un lucru: haideti sa fim judecati pe fapte!

Ambasadorul Frantei in Romania, Philippe Gustin, nu a dorit sa confirme sau sa infirme informatia lansata de presedintele Traian Basescu potrivit careia este sigur ca se va pierde asamblarea de la Pitesti, la uzinele Dacia, din cauza nefinalizarii coridorului IV paneuropean si in conditiile in care s-a trecut la faza a doua de extindere a capacitatii uzinei Dacia din Maroc. Nu as vrea sa polemizez pe acest subiect, as vrea sa spun un lucru: haideti sa fim judecati pe fapte, a spus Philippe Gustin. Acesta a precizat ca ar trebui sa ne bucuram si nu trebuie sa vedem ceva concurential in faptul ca se deschide o linie de asambare in alta parte. In ceea ce priveste infrastructura, Philippe Gustin a afirmat ca este nevoie de o legatura mai rapida catre Europa, deoarece fiecare zi de intarziere de livrare constituie un dezavantaj.

Victor Ponta: Afirmatia lui Basescu privind pierderea asamblarii Dacia - o inconstienta sinistra, o tampenie

Afirmatia presedintelui Basescu potrivit caruia nefinalizarea Coridorului IV paneuropean va duce la pierderea asamblarii Dacia la Pitesti reprezinta o inconstienta sinistra, o tampenie, a spus premierul Ponta, adaugand ca a fost asigurat chiar de seful grupului Renault de continuarea investitiei.

Crin Antonescu, despre declaratia lui Daniel Constantin privind candidatura lui Sorin Oprescu la prezidentiale: M-am speriat foarte tare, cred ca o sa-mi bag mintile in cap

Liderul PNL, Crin Antonescu, a ironizat marti declaratia facuta cu o zi in urma de Daniel Constantin despre o posibila candidatura a lui Sorin Oprescu la alegerile prezidentiale, afirmand ca s-a speriat foarte tare si isi va baga mintile in cap.

Victor Ponta, replica pentru Traian Basescu: Suntem la BNR pentru ca acolo unde a scuipat boierul, noi sa sarutam

Primul ministru Victor Ponta a felicitat Banca Nationala, in cadrul unei conferinte organizate la sediul institutiei, miercuri dimineata, pentru ca a mentinut stabilitatea financiara a Romaniei. Mai mult, prim-.

Politic Show: Ce vor romanii la Cotroceni: barbat, tanar, de dreapta; Ponta, despre gratierea lui Gigi Becali: Trebuie sa vedem daca nu e benefic sa-l lasam in libertate decat sa platim sa-l tinem acolo; Senatul a inceput procedurile de inlocuire a lui M

Corlatean: Speram ca eliminarea vizelor pentru moldoveni sa fie votata in februarie. Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, luni. USL pregateste Guvernul Ponta III. Pentru a-l numi pe Klaus Iohannis vicepremier, Guvernul condus de Victor Ponta va cere din nou votul.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )