Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ponta, despre ninsoare: Iarna nu-i ca vara!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta, despre ninsoare: Iarna nu-i ca vara!

Guvernul este pregatit pentru problemele generate de zapada si va lua masuri, dar va mai ninge, iar Executivul nu poate opri ninsoarea, a declarat, duminica, premierul Victor Ponta, citat de Mediafax. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta, despre Tariceanu si Maior: Cei doi se califica pentru postul de prim-ministru, alaturi de alte nume

Calin Popescu Tariceanu si George Maior, directorul Serviciului Roman de Informatii, se califica pentru a ocupa postul de prim-ministru, alaturi de alte nume de persoane care vor fi nominalizate pe 4 noiembrie, a declarat liderul PSD, Victor Ponta.

Ponta, despre tandemul Dragnea-Ghita: Deocamdata eu sunt seful PSD

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, intrebat despre tandemul Dragnea-Ghita, ca mai intai trebuie sa se vorbeasca despre Romania si ca, deocamdata, el este seful PSD, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ponta, despre tandemul Dragnea-Ghita: Deocamdata eu sunt seful PSD

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Medias, intrebat despre tandemul Dragnea-Ghita, ca mai intai trebuie sa se vorbeasca despre Romania si ca, deocamdata, el este seful PSD.

Ponta, despre ofiterul acoperit: Asemenea dezvaluiri sunt ilegale, cu un precedent periculos. Nu am vorbit niciodata cu Melescanu (VIDEO)

PremierulVictor Ponta a declarat, vineri seara, in emisiunea Bunaseara Romania, difuzata de B1 TV, ca niciodata nu s-ar folosi de informatiile primite de la serviciile secrete. Am asemenea.

Ponta, despre tandemul Dragnea-Ghita: Deocamdata eu sunt seful PSD

Victor Ponta a declarat, privinta tandemului Ghita-Dragnea ca deocamdata el este seful PSD, iar problemele Romaniei sunt mai importante decat aceasta chestiune.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2145 seconds )