Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ponta, despre tandemul Dragnea-Ghita: Deocamdata eu sunt seful PSD

Adevărul Adevărul,
Ponta, despre tandemul Dragnea-Ghita: Deocamdata eu sunt seful PSD

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Medias, intrebat despre tandemul Dragnea-Ghita, ca mai intai trebuie sa se vorbeasca despre Romania si ca, deocamdata, el este seful PSD. continuă pe Adevărul

Ponta, despre tandemul Dragnea-Ghita: Deocamdata eu sunt seful PSD

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, intrebat despre tandemul Dragnea-Ghita, ca mai intai trebuie sa se vorbeasca despre Romania si ca, deocamdata, el este seful PSD, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ponta, despre tandemul Dragnea-Ghita: Deocamdata eu sunt seful PSD

Victor Ponta a declarat, privinta tandemului Ghita-Dragnea ca deocamdata el este seful PSD, iar problemele Romaniei sunt mai importante decat aceasta chestiune.

Ponta, intrebat despre tandemul Dragnea-Ghita: Deocamdata eu sunt seful PSD

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, intrebat despre tandemul Dragnea-Ghita, ca mai intai trebuie sa se vorbeasca despre Romania si ca, deocamdata, el este seful PSD, scrie.

Prima reactie a lui Victor Ponta dupa anuntul despre tandemul Dragnea-Ghita: Deocamdata eu sunt presedintele PSD

Prima reactie a lui Victor Ponta dupa ce Dragnea si Sebastian Ghita au anuntat ca merg in tandem pentru alegerile din PSD. Ponta spune ca deocamdata el este seful partidului si ca PSD nu ar trebui sa se.

Firea apreciaza tandemul Dragnea-Ghita: Ii voi vota; mesajul e de continuitate a echipei Ponta-Dragnea

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat, miercuri, ca sustine tandemul Dragnea-Ghita si le va acorda votul la Congresul PSD, mentionand ca mesajul acestei asocieri este continuarea rezultatelor bune obtinute de echipa Ponta-Dragnea.

Radu Banciu: Geoana e un fel de Tariceanu, orbecaie in lumi diferite, sunt doi lilieci (VIDEO)

Radubanciu a vorbit, miercuri seara, in emisiunea Lumea luiBanciu de pe B1 TV, despre tandemul Dragnea-Ghita la conducerea PSD, facand si o comparatie intre Geoana si Tariceanu. Suntem.

Alegerile prezidentiale 2014. Udrea: Vantu, saracu, ar fi mic copil fata de ce s-ar intampla cu un tandem Dragnea - Ghita

Liderul PMP, Elena Udrea, candidat la alegerile prezidentiale, spune ca un tandem Dragnea - Ghita ar fi unul periculos, precizand ca in PSD se da o batalie apriga pentru preluarea Puterii dupa aegerile prezidentiale. Emil Boc da un sfat partidelor de dreapta sa profite de aceste neintelegeri din PSD.

Semnale pentru tandemul Dragnea-Ghita. Zgonea: Anuntul unei candidaturi la sefia PSD ar putea reprezenta o incalcare a angajamentului de la Orastie/ Bojin (PSD Timis): De alegeri vorbim in momentul in care Victor Ponta e presedinte

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a avertizat miercuri, intr-o declaratie pentru stiripesurse. ro, ca anuntul facut de Sebastian Ghita, care sustine ca va candida la sefia PSD in tandem cu Liviu Dragnea, ar putea reprezenta incalcarea unui angajament fata de Victor Ponta si fata de PSD. Un semnal asemanator vine si de la Titu Bojin, presedintele Consiliului Judetean Timis, liderul filialei din care face parte si Ilie Sarbu, socrul lui Victor Ponta. Presedintele PSD Timis aminteste de hotararea de la Orastie care spune ca pana la turul 2, cand va fi incheiata campania pentru castigarea alegerilor prezidentiale, nu discutam de sefi.

Gabriela Firea anunta ca ii va vota pe Dragnea si Ghita pentru sefia PSD

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea, care a devenit si purtatorul de cuvant al partidului, a declarat, miercuri, ca va sustine tandemul Dragnea-Ghita pentru sefia PSD, relateaza Mediafax. Firea a precizat ca.

Ce efecte poate avea lansarea tandemului Dragnea-Ghita

Liviu Dragnea va candida pentru postul de presedinte al PSD, iar Sebastian Ghita pentru cel de presedinte executiv, formand un tandem la congresul care va avea loc dupa alegerile prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )