Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ponta, despre semnarea decretului de catre Iohannis pentru numirea lui Iulian Matache la Ministerul Transporturilor: Ma bucur foarte tare

B1 B1,
Ponta, despre semnarea decretului de catre Iohannis pentru numirea lui Iulian Matache la Ministerul Transporturilor: Ma bucur foarte tare

Victor Ponta a salutat decizia de joi a presedintelui Klaus iohannis de semnare a decretului pentru numirea lui Iulian Matache in functia de ministru al Transporturilor. Matache a fost propunerea lui Ponta pentru. continuă pe B1

Ponta, despre alegerile prezidentiale din 2014: Iohannis a luat 32 de mii voturi in R. Moldova. Eu nici nu cred ca exista acolo atatia cetateni romani care voteaza (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a vorbit, miercuri, in cadrul unui interviu pentru emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 TV despre misterul voturilor pro-Iohannis din diaspora, de la turul doi al alegerilor prezidentiale. Seful .

Ponta, despre relatia cu Iohannis: Este un razboi rece de cand mi-a cerut demisia

Premierul Victor Ponta a vorbit luni seara, la Antena 3, despre colaborarea sa cu presedintele Klaus Iohannis si a afirmat ca intre cei doi este un razboi rece. Ponta l-a criticat pe Iohannis pe motiv ca a dezbracat haina de presedinte al Romaniei si a imbracat-o pe cea de presedinte al PNL.

Mihai Fifor, dupa ce a fost respins de Klaus Iohannis pentru functia de ministru al Transporturilor: Presedintele nu avea habar cum ma cheama, de vreme ce comunicatul de la Cotroceni se referea la mine ca la domnul Faur

Mihai Fifor, respins de presedintele Klaus Iohannis pentru functia de ministru al Transporturilor, il ataca dur pe seful statului pe un site de socializare, spunand ca Iohannis nu a avut curiozitatea, nici la o.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Matache la Transporturi

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind numirea lui Iulian Matache in functia de ministru al Transporturilor. Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca Iulian Matache, actual secretar.

Victor Ponta, despre respingerea lui Fifor la Transporturi: Nu credeam ca ne intoarcem la vremurile lui Traian Basescu. Ma indoiesc ca domnul Iohannis e specialist in Transporturi (VIDEO)

Victor Ponta a declarat cu privire la respingerea de catre Klaus Iohannis a lui Mihai Fifor la Transporturi, ca este vorba de o ambitie. Premierul a mai precizat ca a sperat ca va scapa de regimul lui Traian.

Ponta, despre respingerea lui Fifor la Transporturi: Nu credeam ca ne intoarcem la vremurile lui Basescu. Ma indoiesc ca domnul Iohannis e specialist in Transporturi (VIDEO)

Victor Ponta a declarat cu privire la respingerea de catre Klaus Iohannis a lui Mihai Fifor la Transporturi, ca este vorba de o ambitie. Premierul a mai precizat ca a sperat ca va scapa de regimul lui Traian.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Matache la Transporturi. Noul ministru va depune juramantul vineri

20 - Iulian Matache, desemnat pentru functia de ministru al Transporturilor, va depune juramantul de investire in functie vineri, la Palatul Cotroceni, la ora 9. 00, informeaza Administratia.

Victor Ponta, despre scrisoarea trimisa de actorul Florin Piersic: il admir si il respect pentru tot ce a facut in viata si imi pare rau ca numele lui este folosit in porcariile zilnice cu care noi din pacate ne-am obisnuit!

Luni, a aparut pe internet o scrisoare dedicata premierului Victor Ponta si semnata de. actorul Florin Piersic - Al vostru, Florin Piersic. Scrisoarea publicata pe site-ul expunere. com nu are niciun autor pe.

Ce spune Victor Ponta despre scandalul de coruptie in care este implicat

Premierul Victor Ponta a vorbit, luni, in cadrul unui interviu acordat postului de televiziune Antena 3, despre ancheta instrumentata de DNA pe numele sau, despre motivul pentru care nu vrea sa demisioneze din functia de prim-ministru al Romaniei, dar si despre proiectele realizate de USL.

Victor Ponta, despre autostrada Comarnic-Brasov: O sa o incep eu, o s-o termine cine o veni (VIDEO)

Victor Ponta a declarat miercuri la sediul PSD ca s-a dat drumul licitatiei pentru autostrada Comarnic-Brasov. Ma bucur foarte tare ca azi a aparut in SEAP licitatia pentru Comarnic-Brasov, a spus.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )