Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ce spune Victor Ponta despre scandalul de coruptie in care este implicat

România Liberă România Liberă,
Ce spune Victor Ponta despre scandalul de coruptie in care este implicat

Premierul Victor Ponta a vorbit, luni, in cadrul unui interviu acordat postului de televiziune Antena 3, despre ancheta instrumentata de DNA pe numele sau, despre motivul pentru care nu vrea sa demisioneze din functia de prim-ministru al Romaniei, dar si despre proiectele realizate de USL. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, despre sechestru pus de procurorii DNA: Este o procedura normala. Am pus la dispozitie apartamentul pe care il detin

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca masura sechestrului asigurator dispusa de procurorii DNA in cazul sau este o procedura normala si ca a pus la dispozitia anchetatorilor apartamentul pe care.

Victor Ponta, despre salariile demnitarilor: Oprea nu a vorbit cu cine trebuie, a vorbit cu presedintele Iohannis. Celalalt presedinte al Romaniei, Dan Mihalache, am auzit ca nu este de acord

Premierul Victor Ponta a declarat ca vicepremierul Gabriel Oprea a fost un om serios in chestiunea cresterii salariilor demnitarilor, dar ca nu a vorbit cu cine cand a vorbit cu presedintele Iohannis si l-a numit pe Dan Mihalache, seful cancelariei prezidentiale, celalalt presedinte al Romaniei. Ponta a declarat ca este de acord cu masura, dar doar daca este aplicata si celorlalti functionari. Purtatorul de cuvant PSD: In problema salariilor demnitarilor, s-a facut un joc incorect de catre cei din jurul presedintelui. S-a creat o problema de comunicare.

Ce crede Victor Ponta despre medicii romani

Premierul Victor Ponta a declarat ca are incredere in medicii romani si ca face recuperarea dupa interventia chirurgicala cu un kinetoterapeut roman. Mai mult, premierul Ponta a precizat ca a fost insotit.

Liviu Dragnea: Nu exista presedinte interimar la PSD. Victor Ponta si-a dat DEMISIA. Este un loc gol

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, a declarat, luni, ca functia de presedinte interimar nu exista in partid, iar demisia lui Victor Ponta a dus doar un loc gol in privinta caruia trebuie sa decida Comitetul Executiv PSD.

Klaus Iohannis, atac dur la Victor Ponta: Am dubii ca Romania mai are un guvern functional

Klaus Iohannis il ataca dur pe Victor Ponta, in scandalul ordonantei care prevedea marirea salariilor demnitarilor adoptate de premierul interimar Gabriel Oprea si cu care Ponta sustine ca nu este de acord si pe.

Victor Ponta, reactie in scandalul salariilor. Premierul: Gabriel Oprea nu a vorbit cu cine trebuie

Premierul Victor Ponta sustine ca Gabriel Oprea a fost de buna-credinta in scandalul majorarii salariilor demnitarilor, dar a facut o greseala cand a discutat subiectul cu Klaus Iohannis. Ponta l-a atacat pe.

Victor Ponta, inculpat oficial in dosarul Turceni-Rovinari

ACTUALIZARE 14:20 Iliescu: Retragerea lui Ponta este o greseala, trebuia un dialog cu conducerea colectiva a PSD Retragerea lui Victor Ponta de la conducerea PSD este o greseala, acesta trebuind sa aiba mai intai un dialog cu conducerea colectiva a partidului, a declarat, luni, pentru gandul. info, presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu. * ACTUALIZARE 14:16 Dragnea: Nu exista presedinte interimar la PSD, Victor Ponta si-a dat demisia si este un loc gol * Dragnea, despre retragerea lui Ponta de la sefia PSD: Sper ca o greseala nu este urmata si de a doua * ACTUALIZARE 13:52 Florin Iordache: Biroul permanent solicita CCR respingerea sesizarii PNL privind dosarul lui Ponta * Ponta anunta ca se retrage de la sefia PSD.

Liviu Dragnea: Nu exista presedinte interimar la PSD. Victor Ponta si-a dat demisia si este un loc gol

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca nu exista interimar la PSD dupa plecarea lui victor Ponta din functia de presedinte al partidului. Dragnea a precizat ca in acest caz trebuie.

Victor Ponta, inculpat in dosarul Turceni-Rovinari

----------------- *ACTUALIZARE 17:40 Nuland, SUA: Avem un parteneriat prin care pregatim procurorii sa trimita in judecata cazurile de coruptie in Romania, SUA are un parteneriat prin care pregateste procurorii sa identifice, sa investigheze si sa trimita in judecata cazurile de coruptie, potrivit asistentului Secretarului de Stat al SUA, privind Europa si Eurasia, Victoria Nuland. * ACTUALIZARE 15:34 Iohannis isi mentine pozitia cu privire la demisia lui Ponta * ACTUALIZARE 15:08 Oprea spune ca actuala coalitie continua, iar Ponta nu va demisiona de la Guvern sub nicio forma * ACTUALIZARE 15:00 Firea: Ar fi o greseala ca Victor Ponta sa-si dea demisia din functia de premier * ACTUALIZARE 14:52 Plumb: Cine nu joaca in echipa, joaca pentru adversari * ACTUALIZARE 14:16 Dragnea: Nu exista presedinte interimar la PSD, Victor Ponta si-a dat demisia si este un loc gol.

Ce spune presedintele TSD despre demisia lui Ponta

Presedintele Tineretului Social Democrat, Mihai Sturzu a declarat, duminica, ca decizia presedintelui PSD Victor Ponta de a prelungi interimatul la partid este una care arata preocupare in a-si demonstra nevinovatia. in acest context, el a tinut sa sublinieze ca formatiunea politica din care face parte il sustine pe Victor Ponta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )