Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ponta, despre sistarea livrarii gazelor de catre rusi: Romania nu are probleme sase luni

Adevărul Adevărul,
Ponta, despre sistarea livrarii gazelor de catre rusi: Romania nu are probleme sase luni

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in debutul sedintei Biroului Politic al PSD, ca situatia in regiune se deterioreaza si ca se opresc gazele, el aratand ca a discutat dimineata cu ministrul Energiei si Romania are rezerve necesare astfel incat pe termen scurt, respectiv sase luni, nu sunt probleme. continuă pe Adevărul

CRIZA GAZELOR. Probleme pentru Romania in alimentarea cu resurse rusesti?

Populatia Romaniei este exclus sa fie afectata de sistarea livrarilor de gaze rusesti spre Ucraina, intrucat exista suficiente gaze inmagazinate in depozitele subterane, iar productia depaseste consumul, a declarat intr-un comunicat.

Victor Ponta, despre nepromulgarea legii insolventei: Ori e neglijenta grava, ori ceva mult mai rau

Premierul Victor Ponta s-a declarat nedumerit, luni, de faptul ca legea insolventei nu a fost promulgata de presedintele Traian Basescu nici la aproape patru saptamani dupa ce Curtea Constitutionala a declarat-o in conformitate cu legea fundamentala a tarii.

Parerea lui Ponta despre PPDD

Preedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca el nu se rusineaza cu electoratul PPDD si ca vrea sa reprezinte acest electorat. PPDD a obtinut in 2012 peste 10% din voturi, iar electoratul PPDD eu il consider un electorat important, care trebuie reprezentat si pentru care trebuie sa existe politici sociale, economice adecvate. Eu nu ma rusinez cu electoratul PPDD .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2745 seconds )