Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ponta, despre unirea cu Republica Moldova: Sprijinim aderarea Chisinaului la UE, Romania nu e URSS

România Liberă România Liberă,
Ponta, despre unirea cu Republica Moldova: Sprijinim aderarea Chisinaului la UE, Romania nu e URSS

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, in legatura cu unirea cu Chisinaul, ca Republica Moldova trebuie sprijinita in aderarea la UE, ceea ce este realizabil, posibil si corect pe termen scurt si mediu, iar Romania nu este URSS sa ia pe cineva cu forta, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

UE vrea ca Justitia din Republica Moldova sa se curete de magistratii corupti

Republica Moldova a inregistrat succese in implementarea unor reforme, insa mai exista ingrijorari referitor la unele domenii care trebuie inca sa fie reformate. Este vorba despre domeniul justitiei, in care lupta cu coruptia trebuie sa fie o prioritate. Despre aceasta a mentionat comisarul european pentru Afaceri Interne, Cecilia Malmstrom, dupa o intrevedere cu prim-ministrul Iurie Leanca, transmite IPN.

Doua surori din Republica Moldova creeaza pantofi pentru vedetele de la Berlin si de la Hollywood

Janeta 24 de ani) si Nicoleta Surila 27 de ani) sunt doua surori din Republica Moldova, care s-au mutat cu traiul in Germania in anul 2008. Doi ani mai tarziu au pus impreuna pe roate o afacere de familie brandul de pantofi JANIKO. in scurt timp acest brand a devenit favoritul multor vedete din Germania, insa si unele vedete de la Hollywood poarta pantofii marca JANIKO.

Seful DNA din Romania,Laura Codruta Kovesi: MinisterulAfacerilor Interne din Republica Moldova trebuie reorganizat

Ministerul Afacerilor Interne din Republica Moldova trebuie sa treaca prin perioada de reorganizare, la fel cum au facut-o si institutiile sistemului de drept din Romania, a declarat luni, la Chisinau, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie din Romania, Laura Codruta Kovesi, la un briefing de presa sustinut in comun cu ministrul moldovean de interne, Dorin Recean.

Rusia ar putea adopta sanctiuni comerciale daca Republica Moldova semneaza acordul cu UE

Republica Moldova risca sanctiuni comerciale din partea Rusiei daca va semna acordul de asociere cu UE, spun oficiali guvernamentali rusi. Rusia ar intentiona sa majoreze taxele de import pentru a-si proteja.

Iurie Leanca: Relatiile diplomatice dintre Republica Moldova si Rusia s-au racit

Relatiile diplomatice dintre Republica Moldova si Rusia s-au racit, a declarat premierul Iurie Leanca. Acesta a adaugat ca ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, si-a anulat vizita la Chisinau, iar.

Prima transa de peste 60 de milioane de euro din programul ENPARD pentru Republica Moldova va fi aprobaba in iulie

Comisarul european pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Dacian Ciolos a declarat astazi, la Chisinau, ca Executivul european va aproba in cateva saptamani prima transa pentru Moldova in cadrul programului ENPARD. Totodata, oficialul european a mentionat ca certuri de genul celor dintre ministii Valeriu Lazar si Vasile Bumacov sunt dese in tarile UE.

BLOOMBERG: Rusia pregateste sanctiuni comerciale daca Republica Moldova semneaza acordul cu UE

Moscova ar putea introduce sanctiuni comerciale impotriva Republicii Moldova daca aceasta tara va semna Acordul de asociere cu Uniunea Europeana, anunta Bloomberg Businessweek, care il citeaza doar pe vicepremierul rus Dmitri Rogozin.

Bloomberg: Rusia va aplica sanctiuni comerciale daca Republica Moldova semneaza acordul cu UE

Moscova ar putea introduce sanctiuni comerciale impotriva Republicii Moldova daca aceasta tara va semna Acordul de asociere cu Uniunea Europeana, anunta Bloomberg Businessweek, care il citeaza doar pe vicepremierul rus Dmitri Rogozin.

Un hacker din temuta retea informatica Blackshades a fost retinut in Republica Moldova

Anuntul a fost facut astazi de FBI, numind Moldova printre cele 19 tari care au contribuit la retinerea a 100 de suspecti in dosarul atacurilor informatice Blackshades care-au afectat peste 500. 000 de calculatoare din toata lumea.

Rusia ameninta Republica Moldova cu sanctiuni economice, in cazul semnarii Acordului de Asociere cu UE

Autoritatile din Rusia ar putea introduce sanctiuni comerciale impotriva Republicii Moldova, in cazul in care acest stat va semna Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana. Declaratia a fost facuta de .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )