Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prima transa de peste 60 de milioane de euro din programul ENPARD pentru Republica Moldova va fi aprobaba in iulie

Adevărul Adevărul,
Prima transa de peste 60 de milioane de euro din programul ENPARD pentru Republica Moldova va fi aprobaba in iulie

Comisarul european pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Dacian Ciolos a declarat astazi, la Chisinau, ca Executivul european va aproba in cateva saptamani prima transa pentru Moldova in cadrul programului ENPARD. Totodata, oficialul european a mentionat ca certuri de genul celor dintre ministii Valeriu Lazar si Vasile Bumacov sunt dese in tarile UE. continuă pe Adevărul

Bosch tinteste afaceri de peste 230 milioane euro in tara si isi mareste cu 700 numarul de salariati

Grupul german Bosch si-a marit cu 32 milioane euro cifra de afaceri, pana la 212 milioane euro, iar estimariule pentru anul in curs arata un avans de 10%, a spus seful filialei, Mihai Boldijar, la conferinta anuala a companiei. Bosch va face angajati la fabricile din Blaj si Cluj, iar numarul total de angajati va ajunge de la 1. 700 la 2.

Lichiditate de peste 2 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 9. 860,39 lei 2. 844,65 euro).

UE deblocheaza prima transa din programul pentru Ucraina

Comisia Europeana a deblocat, marti, prima transa, in valoare de 100 de milioane de euro, din programul de asistenta financiara in valoare de 1,61 miliarde de euro acordat Ucrainei, transmite AFP, conform Agerpres.

UE va debloca marti o transa de 100 de milioane de euro din pachetul de imprumut pentru Ucraina

Uniunea Europeana va acorda, marti, Ucrainei o transa initiala de 100 de milioane de euro din pachetul de imprumut de 1,6 miliarde de euro, a declarat, luni, purtatoare de cuvant a Comisiei Europene, Pia.

Nestle a investit peste 10 milioane de euro in fabrica de la Timisoara, de la preluarea Joe din urma cu 14 ani

Nestle, unul dintre cei mai mari producatori alimentari din lume, a investit in Romania peste 10 milioane de euro in dezvoltarea fabricii din Timisoara, de la preluarea Joe din anul 2001, suma care nu include si valoarea de achizitie a facilitatii din.

Ministerul Comunicatiilor a reevaluat ofertele pentru sistemul IT de emitere a actelor de stare civila, desemnand castigatoare cea mai ridicata oferta de 34 milioane euro a grupului UTI

Digitalizarea tuturor actelor de stare civila din ultimii 100 de ani si implementarea la nivel national a unui sistem integrat prin care cetatenii vor putea obtine actele de stare civila prin simpla prezentare a unui act de identitate la primarie vor fi realizate de un consortiu de firme condus de UTI, in urma reevaluarii ofertelor prezentate la licitatie, a anuntat miercuri Ministerul pentru Societatea Informationala. Initial, ministerul declarase castigatoare oferta de 26,4 milioane euro depusa de o asociere condusa de Romsys, pe baza criteriului pretul cel mai scazut, dar in urma contestatiilor a reevaluat ofertele desemnand castigatoare asocierea condusa de UTI, care a avut cea mai mare oferta de pret - peste 33,8 milioane de euro.

MFP a atras 60 milioane lei printr-o licitatie secundara de obligatiuni cu scadenta in aprilie 2023

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras 60 milioane lei prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu scadenta in aprilie 2023, in cadrul unei licitatii suplimentare la care investitorii au indicat doar suma pe care sunt dispusi sa o plaseze in titluri de stat, nu si randamentul tintit.

Active Power Solutions, centru de afaceri de peste 1 milion euro

Grupul de companii Active Power Solutions APS) va investi 1,5 milioane euro in mai multe proiecte de dezvoltare ce vizeaza in principal consolidarea pozitiei pe piata de servicii de telecom B2B si prezenta pe noi piete, prin incheierea de parteneriate strategice sau achizitionarea unor IMM-uri active in zona de telecom, it, zona financiara, turism si training, conform unui comunicat remis azi redactiei.

MADR va aloca 150 de milioane de euro din fonduri europene pentru investitii in ferme

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR) va aloca din fondurile europene 115 milioane de euro pentru investitiile efective in fermele vegetale si zootehnice si 35 de milioane de euro pentru spijinirea fermelor de familie.

SIF Oltenia a dat 3,4 milioane euro pentru 14% din Argus

SIF Oltenia a cumparat, vineri, un pachet de 14,04% din Argus Cons and not;tanta UARG), pentru suma de 15,07 milioane lei 3,4 milioane euro). Potrivit surselor din piata, vanzator ar fi fondul Business Capital for Romania Opportunity Cooperatief, controlat de grupul austriac Erste si de omul de afaceri Florin Pogonaru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )