Libnet.ro
UNICEF

23:45

Rusia ameninta Republica Moldova cu sanctiuni economice, in cazul semnarii Acordului de Asociere cu UE

Antena3 Antena3,
Rusia ameninta Republica Moldova cu sanctiuni economice, in cazul semnarii Acordului de Asociere cu UE

Autoritatile din Rusia ar putea introduce sanctiuni comerciale impotriva Republicii Moldova, in cazul in care acest stat va semna Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana. Declaratia a fost facuta de . continuă pe Antena3

Rusia ar putea adopta sanctiuni comerciale daca Republica Moldova semneaza acordul cu UE

Republica Moldova risca sanctiuni comerciale din partea Rusiei daca va semna acordul de asociere cu UE, spun oficiali guvernamentali rusi. Rusia ar intentiona sa majoreze taxele de import pentru a-si proteja.

Iurie Leanca: Relatiile diplomatice dintre Republica Moldova si Rusia s-au racit

Relatiile diplomatice dintre Republica Moldova si Rusia s-au racit, a declarat premierul Iurie Leanca. Acesta a adaugat ca ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, si-a anulat vizita la Chisinau, iar.

Geoana: Romania va continua sa sprijine Republica Moldova cu proiecte concrete

Romania va continua sa sprijine Republica Moldova cu proiecte concrete, viabile, care sa le arate cetatenilor moldoveni ca parcursul european este unul generator de prosperitate si de noi oportunitati, a declarat luni, la Chisinau, inaltul Reprezentant al Guvernului Romaniei pentru Proiecte Economice, Strategice si Diplomatie Publica, Mircea Geoana, in cadrul unei intrevederi cu premierul Iurie Leanca.

Doua surori din Republica Moldova creeaza pantofi pentru vedetele de la Berlin si de la Hollywood

Janeta 24 de ani) si Nicoleta Surila 27 de ani) sunt doua surori din Republica Moldova, care s-au mutat cu traiul in Germania in anul 2008. Doi ani mai tarziu au pus impreuna pe roate o afacere de familie brandul de pantofi JANIKO. in scurt timp acest brand a devenit favoritul multor vedete din Germania, insa si unele vedete de la Hollywood poarta pantofii marca JANIKO.

Seful DNA din Romania,Laura Codruta Kovesi: MinisterulAfacerilor Interne din Republica Moldova trebuie reorganizat

Ministerul Afacerilor Interne din Republica Moldova trebuie sa treaca prin perioada de reorganizare, la fel cum au facut-o si institutiile sistemului de drept din Romania, a declarat luni, la Chisinau, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie din Romania, Laura Codruta Kovesi, la un briefing de presa sustinut in comun cu ministrul moldovean de interne, Dorin Recean.

Una dintre cele mai mari 10 companii chineze din domeniul infrastructurii, vrea sa investeasca in Republica Moldova

China Gezhouba Group Corporation Ltd. CGGC), una dintre primele 10 companii chineze din domeniul infrastructurii energetice si de transport, s-a aratat disponibila de a investi in proiectele de infrastructura din Republica Moldova.

Una dintre cele mai mari 10 companii chineze din domeniul infrastructurii vrea sa investeasca in Republica Moldova

China Gezhouba Group Corporation Ltd. CGGC), una dintre primele 10 companii chineze din domeniul infrastructurii energetice si de transport, s-a aratat disponibila de a investi in proiectele de infrastructura din Republica Moldova.

Cum ii afecteaza depresia pe adolescentii din Republica Moldova

Lipsa parintilor, problemele cu alimentatia si cu alcoolul ii predispun pe tinerii din Republica Moldova la boli cardiovasculare, respiratorii si digestive. Expertii in sanatate atrag atentia si asupra insuficientei serviciilor sociale in sprijinul copiilor.

Republica Moldova si Tinutul Secuiesc, lucruri diferite

Presedintele Traian Basescu a declarat ieri in Iasi ca unirea cu Republica Moldova si cererile de autonomie teritoriala in Tinutul Secuiesc sunt lucruri diferite, adaugand ca merge des in Covasna si Harghita, orase ai caror locuitori nu au chef de zazanie, separatismul maghiarilor fiind doar abordarea unor politicieni, conform surselor din presa.

Colaborare intre Romania si Republica Moldova in domeniul terapiei intensive

Societatea Romana de Anestezie si Terapie Intensiva si societatea omoloaga din Republica Moldova au incheiat un protocol de colaborare in domeniul terapiei intensive. Fuziunea capata si mai multa importanta pe fondul instabilitatii regionale, puncteaza specialistii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )