Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ponta, dezvaluire incendiara despre plecarea sa de la sefia PSD

Antena3 Antena3,
Ponta, dezvaluire incendiara despre plecarea sa de la sefia PSD

Au fost presiuni sa nu plec de la sefia PSD, a declarat premierul Victor Ponta, luni seara, la Antena 3. Eu singur am luat aceasta decizie si am luat-o in asemenea mod duminica seara), incat nimeni sa nu. continuă pe Antena3

Ponta explica de ce a sustinut-o pe Rovana Plumb la sefia PSD

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Antena 3 ca a sustinut-o pe Rovana Plumb deoarece nu are antecedente penale si, astfel, nu putea fi contestata din functia de presedinte al PSD.

Mircea Cosma s-a intors la sefia PSD Prahova. Este urmarit penal pentru fapte de coruptie

Mircea Cosma, vicepresedintele PSD, care s-a suspendat din functia de presedinte al PSD Prahova in urma cu aproape un an si jumatate cand a fost pus sub urmarire penala de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, a revenit, vineri, in functie, anuntand conducerea organizatiei judetene ca isi revoca suspendarea.

Mircea Cosma revine la sefia PSD Prahova, din care s-a autosuspendat in februarie 2014

Mircea Cosma, trimis in judecata pentru fapte de coruptie si urmarit penal in dosarul lui Iulian Hertanu pentru sprijinire a unui grup infractional organizat si folosirea influentei, revine in functia de presedinte al Partidului Social Democrat PSD) Prahova, din care s-a autosuspendat in luna februarie 2014.

Ponta, revoltat pe modul in care a fost tratat Codul Fiscal. Ce spune premierul

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la sediul PSD, ca toata lumea a fost de acord cu Codul Fiscal, iar dupa aia s-au razgandit.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )