Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ponta explica de ce a sustinut-o pe Rovana Plumb la sefia PSD

România Liberă România Liberă,
Ponta explica de ce a sustinut-o pe Rovana Plumb la sefia PSD

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Antena 3 ca a sustinut-o pe Rovana Plumb deoarece nu are antecedente penale si, astfel, nu putea fi contestata din functia de presedinte al PSD. continuă pe România Liberă

Rovana Plumb: PSD trece printr-o perioada grea, e firesc sa existe ingrijorare. Ponta stie cel mai bine ce are de facut, nu pleaca din echipa de conducere a PSD (VIDEO)

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a precizat sambata seara, in cadru emisiunii Lumini si umbre, difuzata la B1 TV si moderata de Dan Andronic, ca PSD trece printr-o perioada grea, dar ca Victor Ponta nu.

Rovana Plumb: Codul Fiscal este unul bun, dar nu se doreste ca implementarea acestuia sa fie facuta de Guvernul Ponta (VIDEO)

Codul fiscal este unul bun, fara probleme, dar nu se doreste ca implementarea acestuia sa fie facuta de catre guvernul Ponta, a declarat ministrul Muncii, Rovana Plumb, in cadrul emisiunii Lumini si Umbre,.

Rovana Plumb, despre rectificarea bugetara: Vorbim de o crestere, pe medie, pt 900.000 de bugetari de 71%. Romania isi permite acest lucru (VIDEO)

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a precizat sambata seara, in cadru emisiunii Lumini si umbre, difuzata la B1 TV si moderata de Dan Andronic, ca salariile a 900 de mii de bugetari vor creste cu 70%, pentru.

Ponta, dezvaluire incendiara despre plecarea sa de la sefia PSD

Au fost presiuni sa nu plec de la sefia PSD, a declarat premierul Victor Ponta, luni seara, la Antena 3. Eu singur am luat aceasta decizie si am luat-o in asemenea mod duminica seara), incat nimeni sa nu.

Mircea Cosma s-a intors la sefia PSD Prahova. Este urmarit penal pentru fapte de coruptie

Mircea Cosma, vicepresedintele PSD, care s-a suspendat din functia de presedinte al PSD Prahova in urma cu aproape un an si jumatate cand a fost pus sub urmarire penala de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, a revenit, vineri, in functie, anuntand conducerea organizatiei judetene ca isi revoca suspendarea.

Mircea Cosma revine la sefia PSD Prahova, din care s-a autosuspendat in februarie 2014

Mircea Cosma, trimis in judecata pentru fapte de coruptie si urmarit penal in dosarul lui Iulian Hertanu pentru sprijinire a unui grup infractional organizat si folosirea influentei, revine in functia de presedinte al Partidului Social Democrat PSD) Prahova, din care s-a autosuspendat in luna februarie 2014.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )