Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ponta, dupa o discutie cu lideri sindicali: Bacalaureatul din acest an se tine!

Hotnews Hotnews,
 Ponta, dupa o discutie cu lideri sindicali: Bacalaureatul din acest an se tine!

Examenul de Bacalaureat din acest an se tine, a spus, miercuri, premierul Victor Ponta, aratand ca sunt cautate solutii pentru plata datoriilor restante si majorarea altor remuneratii pentru profesori, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Premierul Ponta a asigurat, dupa o discutie cu lideri sindicali, ca bacalaureatul din acest an se tine

Premierul Victor Ponta a dat asigurari, vineri, ca examenul de bacalaureat din acest an se tine, afirmatia fiind facuta la finalul unor discutii cu lideri sindicali din educatie. Afirmatia facuta de.

Bacalaureatul din acest an, boicotat de profesorii nemultumiti ca nu si-au primit banii din anii trecuti. Ponta vrea BAC la fel ca anul trecut

Examenul de Bacalaureat de anul acesta ar putea sa fie boicotat de profesori. Acestia sunt nemultumiti ca Executivul nu le-a platit banii pe anii trecuti, pe care ar fi trebuit sa-i ia ca membri in comisiile de.

Ponta, dupa discutiile cu Sobolewski: Continuam listarile si vindem noi pachete de actiuni din companiile deja listate

Premierul Victor Ponta a declarat ca Guvernul intentioneaza sa continue listarea la bursa a companiilor care in acest moment nu sunt listate si, in paralel, sa isi reduca participatia in companiile listate in scopul de a creste implicarea mediului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )