Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ponta: Guvernul creeaza Autoritatea Nationala de Autostrazi imediat dupa deblocarea POST.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Guvernul creeaza Autoritatea Nationala de Autostrazi imediat dupa deblocarea POST.

Guvernul va infiinta Autoritatea Nationala de Autostrazi imediat dupa ce va primi decizia Comisiei Europene de deblocare a Programului Operational Sectorial Transporturi POST), a anuntat, marti, premierul Victor Ponta, conform Mediafax. Avem in reorganizare CNADNR si, imediat dupa ce primim decizia de deblocare a Programului Operational Sectorial Transporturi, CNADNR va merge inapoi la Ministerul Transporturilor si va numi un manager privat si vom infiinta Autoritatea Nationala de . continuă pe România Liberă

Inca o institutie inutila? Guvernul creeaza Autoritatea Nationala de Autostrazi

Guvernul va infiinta Autoritatea Nationala de Autostrazi imediat dupa ce va primi decizia Comisiei Europene de deblocare a Programului Operational Sectorial Transporturi POST), a anuntat, marti, premierul Victor Ponta.

Ponta: Autoritatea Nationala de Autostrazi, infiintata imediat dupa deblocarea POS Transporturi

Guvernul va infiinta Autoritatea Nationala de Autostrazi imediat dupa ce va primi decizia Comisiei Europene de deblocare a Programului Operational Sectorial Transporturi POST), a anuntat marti premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax.

Ponta: Autoritatea Nationala de Autostrazi va fi infiintata imediat dupa deblocarea POST

Guvernul va infiinta Autoritatea Nationala de Autostrazi imediat dupa ce va primi decizia Comisiei Europene de deblocare a Programului Operational Sectorial Transporturi POST), a anuntat astazi premierul Victor Ponta, conform surselor de presa.

Fotografia care iti va face ziua mai buna. Ce au facut doi frati gemeni imediat dupa nastere

Doi micuti gemeni din Spania au devenit celebri in urma unui gest facut la scurt timp dupa nastere. Imediat dupa ce au fost asezati unul langa celalat, intr-un incubator, bebelusii au inceput sa se tina.

Ponta: Guvernul va avea cat mai putine interventii la nivel local.

Guvernul va avea cat mai putine interventii centraliste care sa vizeze activitatea administratiei, a declarat premierul Victor Ponta, intr-o conferinta de presa, relateaza Mediafax. Ideea ca stii de la Palatul Victoria ce trebuie facut in Baia Mare, Satu Mare, Botosani sau intr-un sector al Bucurestiului este o idee gresita si sper sa nu cadem din nou in greseala de a crede ca de la nivel central se poate face totul mai bine, a spus Ponta la conferinta Cities of Tomorrow: dezvoltarea .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )