Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ponta ii invita pe Blaga si Gorghiu la discutii

Adevărul Adevărul,
Ponta ii invita pe Blaga si Gorghiu la discutii

Liderul PSD Victor Ponta, a cerut, luni, in BPN, mandat pentru a-i invita la dialog pe copresedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, asupra a cinci teme, precum legislatia financiara, revizuirea Constitutiei, sistemul electoral, masterplanul pe Transport si legile siguratei. continuă pe Adevărul

Ponta invita opozitia la discutii despre legislatia financiara, Constitutie, sistem electoral

Premierul Victor Ponta a cerut luni, in cadrul BPN, mandat pentru a-i invita la discutii pe cei doi copresedinti PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, dialogul avand in vedere cinci teme, precum legislatia financiara, revizuirea Constitutiei, sistemul.

Ponta invita partidele la discutii despre legea Big Brother

Victor Ponta cheama partidele la consultari pe cinci subiecte, printre care legea Big Brother si codul electoral. Ponta a anuntat ca va trimite o scrisoare in acest sens tuturor partidelor. Azi luni, nr) v.

Gorghiu: Ponta a gresit inca o data adresantul

Copresedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca premierul Victor Ponta, prin solicitarea adresata Opozitiei de a discuta pe cinci teme de interes, a gresit adresantul, ea sustinand ca prim-ministrul isi aroga prerogative care nu-i apartin, dar si ca este surd cand este vorba de aplicarea legii, arata un comunicat remis azi redactiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )