Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ponta ii invita in Parlament pe cei care au semnat motiunea contra lui Ungureanu in 2012

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta ii invita in Parlament pe cei care au semnat motiunea contra lui Ungureanu in 2012

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, i-a invitat pe toti parlamentarii care au votat, in urma cu trei ani, motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ungureanu, a carui cadere a condus la instalarea Cabinetului USL, sa participe luni, la Palatul Parlamentului, la un eveniment dedicat acestui moment. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta ii invita la Parlament, luni, pe toti cei care au semnat motiunea contra lui Ungureanu,in 2012

El a anexat acestui anunt si lista celor 235 de parlamentari care au votat motiunea de cenzura si sunt invitati la Parlament. Printre acestia figureaza Viorel Hrebenciuc, aflat in arest la domiciliu in dosarul privind retrocedarile ilegale de paduri, Miron Mitrea, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, Catalin Voicu, condamnat la sapte ani de inchisoare pentru primire de mita, Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de inchisoare in dosarul Transformatorul.

Elena Udrea: in dosarul Gala Bute sunt arestati preventiv doar cei care nu au declarat impotriva mea

Elena Udrea a transmis duminica un nou mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei sale de comunicare, in care atrage atentie asupra faptului ca in dosarul Gala Bute au ramas in arest doar cei care nu au.

Predoiu il ataca pe Victor Ponta: Unul dintre cei mai mediocri ministri politici

Prim vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a lansat un atac la adresa lui Victor Ponta, pe care l-a apreciat ca fiind unul dintre ce mai medriocri ministrii, dupa ce premierul a anuntat ca, luni, va avea loc la Palatul Parlamentului evenimentul 3 ani de la inceputul sfarsitului regimului Basescu-MRU-Predoiu, informeaza Mediafax.

Elena Udrea, noi acuzatii la adresa procurorilor: Sunt arestati preventiv doar cei care nu au declarat impotriva mea

Elena Udrea a postat un nou mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei de comunicare, in care subliniaza ca au ramas in arest, in dosarul Gala Bute, doar persoanele care au refuzat sa declare impotriva ei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )